sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Mekkoja ja muuta kivaa


Ommeltu on, synttäreillä juhlittu, ulkona touhuttu, nimijuhlia valmisteltu. 
Mukava viikonloppu kaikin puolin! Joku ihmeen känkkäränkkä meillä kyllä tänään on vieraillut, mutta nyt onneksi siirtynyt jo seuraavaan osoitteeseen ;)


Lippiskaavaa olen hionut ja testaillut myös. Omat nappulat sai jo omat, koekappaleet ja kaava alkaa olla niin hyvä, että myyntiin astikin ajattelin niitä tehdä :) 
Tän viikonlopun synttärisankari sai lahjaksi tuollaisen lippislahjakortin kangasvaihtoehtoineen. 



Pehemiä ja Verson puoti valmistutti nostalgiakuosina tätä ihanaa Nalle-kangasta. Nalle-kuosihan on tuttu 77-78-vuosien äitiyspakkauksen makuupussista. 
Kangasta löytyy täältä vielä tuota ruskeaa joustofroteeta sekä vihreää jerseytä. 
Ja täältä näyttäis löytyvän jerseytä sekä ruskeaa puuvilla. 
Kangas iski kyllä tällaisen retromummon sydämeen ihan täysillä <3



 Nimijuhlaa varten rupesin tekemään tytöille mekkoja. Kuvassa vielä kovin keskeneräiset, mutta ihanat tulee :)


Kiurut lenteli viime viikonloppuna meidän olkkarin seinälle ja mää oon ihan rakastunut! Huoneen ilme muuttui ihan täysin ja on nyt juuri sellainen, millainen sen olisi pitänyt aina ollakkin. Ihana!


Huomenna taas pyöräytetään uusi viikko käyntiin. Minä en ole koskaan ollut sellanen maanantai-möllöttäjä. Maanantai on kiva ja siinä on aina sellainen toiveikas olo siitä, että tästä viikosta tulee mukava :) Uskon, että ensi viikosta todella tulee mukava! Lauantaina juhlitaan typykän uutta nimeä ja viikko täyttyy juhlajärjestelyistä. 

Mukavaa viikkoa sinullekkin!

13 kommenttia:

  1. Ihana tuo lippislahjakortti!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Tykästyin ideaan itsekkin; joskus vois viedä lahjaks vaikka mekkolahjakortin kangasvaihtoehdoilla, tms..

      Poista
  2. Joka kuvassa ihania kankaita ja kuoseja. Ja tuo lippiskin niin kivanmallinen! Varmasti tulee hyvä viikko - aurinkokin hymyilee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa tekemistä ja aurinko, ne kyllä saa ne vähän ikävämmätkin jutut unohtumaan, joten kyllä kiva viikko tulossa :)

      Poista
  3. Ihanaa lämpöä olkkariin tapetinkin muodossa! Muistan miettineeni kun teillä piipahdin, että olikohan edellinen tapetti miehen valitsema kun oli niin harmaja ja jämäkkä :) Mukavia päiviä, toivottavasti Kihuilta tarttuu meille mukaan ainakin lippikset! T. Merja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii Merja, onpa kiva kuulla susta :) Kyllä se edellinen tapettikin oli mun valkkaama, muistaakseni eniten sen ruusukuvion vuoksi, mutta ei sitä etukäteen silloin hoksannut, miten paljon se huonetta pienentää ja synkentää. Nyt on niin avaran tuntuista vaikka huone edelleenkin pienoinen on :) Ja jeee, kihuilla nähdään!!

      Poista
  4. Ihania juttuja, mekko varsinkin on herttainen! Kiva idea antaa lahjakortti lippikseen, saa ainakin mieleisen päähineen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näin aattelinkin, että on kivaa kun saa valita juuri sellaisen kuin haluaa:)

      Poista
  5. Vitsit kuin ihania juttuja taas. Lippikset näyttää tosi kivoilta, eiku myyntiin vaan. Mein likat onki kesähattuja vailla ku on kupoli kasvanu sitte viime kesän. :D
    Ja kiurut. <3 Meiltä löytyy tällä hetkellä sitä tosi tummaa sinistä, mut se on mun miälestä tosi synkkä. Tosta keltasesta oonki haaveillu. Oi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, muutkin Kiuruvärit on ihania, mut keltainen on kaikissa jutuissa mulle väri-number-one <3 Ja juu, lippistehdas laitetaan pystyyn heti kun ennätän :)

      Poista
  6. Mä haluan tollaisen lippiksen meidän neidille. Paljon kustantaisi? Jostain retrokankaasta tai tuosta uudesta nallepuuvillasta:). Itekin kovin kaiken lapsille ompelen, mutta näitä en jaksa ruveta suunnittelemaan ja testailemaan. Helpompaa ostaa kun joku on noin täydellisen näkösen tehnyt. Tykkään muutenkin seurailla sun blogia kun on tullut siellä susitiellä lapsuuskesät vietettyä kun mummola siellä sijaitsi, taitaa tuo papan veli sillä tiellä edelleenkin asustella:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että Susitie on sinulle tuttua seutua :) Lippis"projektia" tuossa jo illalla vähän aloittelin ja hintoja niille täytyy vielä vähän laskeskella. Yritän muistaa täällä bloginkin puolella ilmoitella kun laitan niitä Melutalon fb-sivulle myyntiin. Toki sitten sähköpostitse voi näitä myös tilata :)

      Poista
  7. Laitan sulle sähköpostia:).

    VastaaPoista