tiistai 7. toukokuuta 2013

Surrur sanoi ompelukone

 Ommeltu on. Ja paljon! Niin paljon että epäergonomisesti työasennosta johtuen niska-hartiaseutu sanoi "seis!" ja päätti jumiutua. Plääh! Se on ollut kamalaa se. Hirveä päänsärky ja kipuilu muutenkin, mutta apua sain ja nyt olen jo kolmatta kertaa käynyt fysioterapeutin käsittelyssä ja kyllä hyvä tullee. Satulatuoli on muuten hankintalistalla kans :) 

Mutta juu, laitetaanpas kuvia joistain viimeaikaisista ompeluksista. 
Näissä kuvissa näkyvä vaunuverho on tehty asiakkaalle tilaustyönä tästä ihanasta Sari Ahokaisen suunnittelemasta Sweet days-kankaasta. Jos joskus vielä pikkuvauvaa pääsen kärräämään niin ompelen kyllä ittelle kans :) 


 Meijän kaunotar, Laina, sai tästä ihastuttavasta mustikkavelourista liivimekon. On niin söpö! 
Ja tyttö on oppinut tuon poseeraamisen taidon. Aina kun mainitsen kuvan ottamisesti niin hän kuuliaisesti kipittää tuohon samaan paikkaan uunin kuppeeseen ja alkaa hymyilemään. 

 Ylemmässä kuvassa on meijän muksuilla sovituksessa tilaustyömekot. Nämä meni suunnilleen samankokoisille lapsille. Kovin olivat vilkkaalla tuulella eivätkä paikoillaan suostuneet pysymään, mutta tuo Maire-mekon malli on vaan ihana! Meijän Tuure, prinssi Uljas, menee kutreineen vielä ihan tytöstä tuollainen mekko päällä. 

Tämä kuva on vapulta. Vaatteet kyllä itse ommeltuja, mutta jotain vähän vanhempia jo. Taustan kangas on muuten myöskin Sari Ahokaisen suunnittelema Peppi bloom. Ihana kangas onkin! Ja muutamat aikuisten liivimekot siitä olenkin saanut tilaustyönä ommella :)

2 kommenttia: