torstai 9. toukokuuta 2013

Avoimet ovet Melutalossa

 Tuossa pari viikkoa sitten vietettiin Melutalossa avoimien ovien päivää. Ilmoittelin päivästa omalla facebook-sivulla, paikallislehdessä ja jakamalla mainoslappusia. 
Ihmisiä riitti tasaisesti koko päivän ajan ja sain tuotteistani oikein mukavaa palautetta. Kyllähän siinä on pieni kynnys rueta markkinoimaan sitä omaa käsityötä, mutta jossain vaiheessa se kynnys on ylitettävä jos tällä hommalla itsensä aikoo elättää :) 
Sain oikein mukavasti tilaustöitä ja niitä olen nyt tässä parin viikon ajan ommellut, viimeiset alkaa olla nyt valmiita.  
Päivä oli tosi ihana! Minä, suupaltti, sain höpötellä koko päivän mukavien ihmisten kanssa. 
Toki tällainen on myös hyvä tilaisuus leipoa monenlaisia herkkuja. Päivän aikana oli tarjolla kolmenlaista kakkua; suklaa-espressokakkua, lakritsi-suklaakakkua sekä marenkikakkua. Pientä suolaista oli myös lisäksi sekä sitruunan makuisia cake popseja. 

Avoimien ovien päivän jälkeisenä aamuna heräsin niin hyvän tuulisena ja hymyilytti vaan muistellessa, miten kivaa oli. Joten näitä päiviä on tulossa varmasti paljon lisää! :)

2 kommenttia:

  1. Lakritsi-suklaakakku, kuulostaapa herkulliselta yhdistelmältä! :) Ja tuo ihana tangollinen värikkäitä vaatteita ois niin ihana näky omassa vaatehuoneessa ♥

    VastaaPoista
  2. Juu, se oli oikein onnistunut yhdistelmä :) Täytyy kokeilla joskus jossain toisessakin muodossa, vaikka muffinsseissa!

    VastaaPoista