tiistai 27. elokuuta 2013

Ihmedietti

 Tiiätteks, kun ajattelin (niinkuin yleensä joka viikko) että aloitan maanantaina sellasen vähän kevyemmän elämän. Ei mitään kamalaa karppausta eikä ittensä kituuttamista, mutta vähän niinku järkevämpää syömistä..

Niin huomasin sitten eilen illalla löhöäväni sohvalla, kattoen Huippumallia ja syöden vuohenjuustoleipiä ja jäädytettyä suklaakakkua!!?!? 




Molemmat ihan syntisen hyviä! 


Kyllä mua jännittää nähä, että millon tämä dietti alkaa tepsimään :D

Kaikille muille toivotan itsekurisempaa viikkoa. Tai sitten vaan ihania hetkiä herkuttelun parissa ;)

7 kommenttia:

  1. Mullakin alkoi sellainen keveämpi viikko.... mutta.... siihen ei pitänyt kuulua suklaabanaanikakkua... siis ei pitänyt kuulua, mutta onpa siltikin kuulunut. Höh! ;)

    VastaaPoista
  2. Jos ton juustokakun olis tehny karppisokerilla, niin kyllä toi annos karppiruuaks laskettais. (olettaen, että ruisleivässä ei oo vehnäjauhoja)
    Kyl on niin hyvännäköstä, että tarttiskohan munki vähä kokata...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi vaan, että se ei ollut ruisleipää vaan sellasta patonkia. Tummaa kuitenkin, mutta taatusti jauhoisaa :P

      Poista
    2. Niin ja mahtoks toi suklaakakkukaan olla juustokakkua niin kuin kännykän näytöltä ensin tiirasin? Juustokakusta saa niin hirveen helposti karpin. Mut juu, noi on kyl taatusti parempia tommosena ko karppina. :-)

      Poista
  3. Näyttää niin herkulliselta tuo kakku, että oisko siihen ohjetta antaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kakku oli kyllä ihan mielettömän hyvää ja tosi simppeli tehdä :) Resepti löytyy täältä: http://www.keksihylly.fi/reseptit/j%C3%A4%C3%A4dytetty-suklaajuustokakku

      Poista