sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Ja taas ihana sunnuntai!


Tätä sunnuntaita riittäis kuvaamaan yks sellanen oikeen syvä ja onnellinen huokaus! 
Ollaan vietetty koko päivä yhessä perheen keskeen kotona. Toki vähän kävelyllä ja kaupassa käytiin, mut ei mitään erityistä ohjelmaa. Paitsi suursiivous. Ja sekin oli jopa mukavaa kun siitä pääsi innostumaan. Silloin kun mä innostun, niin huomaan rätin kanssa jynssääväni jotain lattialistoja :D 
Ja innostuin myös vähän keittiössä muuttelemaan purkkien ja purnukoitten järjestystä ja sillä, pienellä vaivallahan, sai ihan uutta ilmettä taas. Lisäksi kaksi pientä apuria innoissaan siivousrättien kanssa toi lisää iloa siivoukseen :) 
Välillä huokaistiin ja ulkoiltiin, pistettiin Burgundin pata hautumaan, tehtiin rahkaa ja katsottiin Tonttu Toljanteria. Aattelin tämän siivouksen sellaisena joulunalkajais-siivouksena. Ensimmäiset pienet jouluvalot laitoinkin keittiöön. Nuo piparimuotti-valot on mun suosikit ja joka vuosi haluan laittaa ne ensimmäisenä, aina vähän eri paikkaan. Pienistä asioista sitä osaakin höperö innostua :)


Oon taas tuskaillut näiden surkeiden hämärällä otettujen kuvien kanssa ja haaveillut jostain valokuvauskurssista. Ehkä sitten joskus! 


No siinä siivouksen lomassahan minä sain päähäni, että nyt minä vihdon haluan eroon noista ikävistä baarijakkaroista. Tai siis nehän on ollut tosi hyvät, mutta kun ulkonäöllisesti ne ei vaan oo oikeen missään vaiheessa miellyttänyt minun silmää. Ne oli vähän sellaset ainoat vaihtoehdot silloin ja jotain piti olla.. 
Rupesin sitten surffailemaan netissä ja kattelemaan sellaisia puisia vaihtoehtoja, joista olen tässä parin vuoden ajan haaveillut. 
Ja sellaiset just sopivat löytyikin, Ikeasta. Minä oon vähän sellanen Ikea-ällöäjä, en tykkää käydä siellä enkä oikeen ostaakkaan mitään. Mutta näitä en voinut vastustaa. Ja kappas kun sattui niin, että miehen vanhemmat oli just tulossa reissusta Ikean ohi! 
Jakkaroiden kanssa samaa Ingolf-sarjaa löytyi myös juniortuolit, joita ollaan mietitty meidän muksuille. 
Pistettiinpä sitten kaikki nämä "tilaukseen", jos vaan autoon mahtui. 


Ja niinpä nämä ihanuudet kotiutui meille tänä iltana. Ukkokullan kanssa kasattiin ja kylläpä on ihanat. Oikeen kruunaa tämän suursiivouksen :) 


Ja just kun mää pari päivää sitten pääsin motkottamasta, että "Ikeassa ei oo kyllä muuta hyvää kuin nämä siniset kassi!" (Roijasin juuri ompeluksiani silloin kassikaupalla) :D Mut nyt pitää kyllä lisätä että nämä Ingolffit! On niin tukevat istua ja nätit ja just täydelliset tuohon! 
Mutta vanhoilla, ajan patinoimilla huonekaluilla on vaan niin paikkansa mun sydämessä, että kyllä tämä on varmaan taas pitkään aikaan ainoa uus huonekaluhankinta meidän kotiin <3 Tässä mää just nytkin istun, oikeenpuoleisella tuolilla. Glögiä hörppien! 
Ja nukkumaankin pitäis malttaa. Ens viikko hurahtaakin varmaan jumpissa ja ompeluksien parissa. Kamalasti pitää saada valmista ennen reissuun lähtöä. Kääk! Sekin on jo ihan pian :) 

Iloista ja inspiroivaa viikkoa jokaiselle!

3 kommenttia:

  1. Juuri eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi ja ompas kyllä ilahduttava ja ihana väriläiskä :)

    VastaaPoista
  2. No onpas ne ihanat, paljon kodikkaammat kuin entiset! Kyllä Ikeastakin tekee hyviä löytöjä ;) Ja aivan ihanat nuo juniorituolit, teijän muksut on jo niin isoja! ♥ ♥

    VastaaPoista
  3. Onpa teillä mukavan kodikasta ja ihanasti värejä. Viihtyisä koti. :)

    VastaaPoista