maanantai 27. tammikuuta 2014

Aurinkoisia ajatuksia


Tässäpä tulee kuvapainotteinen postaus Melutalosta. 
Ompelun saralla olen ollut oikein ahkera! Wau, kivaa kun aina joskus saa olla itestään ihan ylpee! 
Paljon on syntynyt uusia liivimekkoja, housuja, jumpsuitteja, pipoja.. Mukavaa kun voi hyvin mielin äippälomalla kun on ahkeroinut. Ja mikä tietysti parasta, tämä työnteko tuntuu vaan niiiiiin mukavalta eikä stressistä, tms ole tietoakaan. <3 
Olen ollut ihan tyytyväinen päätökseeni olla ottamatta enää tilaustöitä vastaan. On siis saanut tehdä just sitä mitä haluaa ja oman voinnin sallimalla aikataululla. 

Omien nöpöstenkin vaatekomero on saanut täytettä kivoista perusvaatteista :) Minä en oo koskaan ollut sellainen tyyppi, että pimeä vuodenaika jotenkin masentaisi tai väsyttäisi minua, mutta en silti voi väittää etteikö tämä lisääntynyt valo ja satunnaisesti pilkottavat auringon säteet tuntuis kivalta :) 
Keväisiä värejä näkyy jo meijän sisutuksessa. Löysin kangashyllyltä tuota Marimekon Lappuliisaa palan, ostanut joskus ehkä jostain alekorista. Siitäpä tulikin suloiset verhot keittiöön!Tuvassa ikkunaan päätyivät nuo ihanaiset retro-Kaivot. Mietin että pitäisköhän toinen verho kuitenkin puolittaa pystysuunnassa, kun nuo tuntuu ehkä vähän liian leveiltä ikkunaan. Nyt ne pitää lytätä aika ryttyyn tuonne sivulle.. Sitten jäisi toinen verho vaikka pöytäliinaksi.. oliskohan se liikaa kaivoa? Täytyypä testata :) 


Mukavia hetkiä ja auringonpaistetta jokaisen päiviin! <3

6 kommenttia:

 1. Hei,

  Ovatko ompelukset kaupan? Vieläkös pidät avoimet ovet -päivän ennen vauvaa? Kovasti täällä sormet syyhyäis ostoksille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Juu, suurin osa ompeluksista on ihan myyntiin tehty :) En ole ihan varma, ehdinkö pitää avoimia ovia ennen vauvan syntymää, mutta 21.2. perjantaina olen Kirstin vaateliikkeellä naisten päivässä esittelemässä ja myymässä tuotteitani. Ja toki aina sopimuksen mukaan näitä pääsee meille kotiinkin katselemaan :)

   Poista
 2. Ei sulla mittään nettikauppaa satu olemaan? Kattelin äsken Metsolan vaatteita, mut ei napannu. Jottain piristystä mukuloitten kaappiin olis kiva saada. Ossaan mää ny jottain ittekki ommella, mut se tullee aina niin kalliiks ko ostan aina kankaita ihan liikaa siihen nähden mitä haluamaani vaatteeseen menis. Ihania kuvia taas. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun "nettikauppa" pyörii tällä hetkellä vaan tuolla facebookissa Melutalo-sivulla. Sinne on tulossa mm. tarkempia kuvia näistä ompeluksista :)

   Poista
 3. Voi että miten ihani ompeluksia taas <3 Ja kauniita kuvia. Täällä on aina niin ihana käydä!

  VastaaPoista