sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Mökkihöperöt


 Blogin puolella on vähän hiljaisempaa, mutta meidän mökki on kyllä ollut touhua täynnä. Meidän isukki viettää vielä ensi viikon isyyslomaa ja meillä on kyllä ollut ihan huippukivaa. Vauveli on todella rauhallinen ja tyytyväinen tapaus, joten mukavasti on keretty tehdä monenlaista kotihommaakin. Pieniä remppajuttuja on tehty ja toki vietetty sitä kuuluisaa laatu-aikaa koko perheen voimin. Onneksi vielä viikko on jäljellä tätä ihanuutta ja sitten onkin aika opetella uudenlaista arkea. Mukavaa varmasti sekin!


Ompelukset on jäänyt vähän vähemmälle nyt parin viime viikon aikana. Todettiin kuitenkin, että typykällä on pulaa housuista, joten niitä piti surautella muutamat. 
Nämä resoripöksyt on mukavan nopeita tehdä ja aika pienestäkin kangaspalasta saa tehtyä näitä 56-kokoisia. Nämä molemmat on froteeta ja tein pitkät resorit, jotta nämä menee vähän pidempään. 
Ihanat tuli ja ihana on myös tuo minun pulloposkinen mallini :) 
Parit haaremi-malliset on vielä leikattuna ja odottaa ompelua. 


Muista projekteista kerron myöhemmin kunhan ne saadaan valmiiksi.
Yksi projekteista oli kuitenkin meidän eteinen. Tässäpä kuvaa siitä millainen kammotus se oli ennen. Kamalan epäkäytännöllinen eikä kaikille tavaroille ollut omaa paikkaa. Jonkin aikaa mulla ehti pyöriä päässä eräs idea tuota eteistä varten. Ja nyt se on melkein valmis ja olen ihan rakastunut siihen :) Kuvia tulee myöhemmin!


Iloista ja inspiraation täyteistä viikkoa jokaiselle!

2 kommenttia:

  1. Olis se kyl kätevän näppärää ku ossais hurruutella mukuloille vaatteita ku huamais jottain puuttuvan. Harmi et on pahemman sortin henkinen allergia ompelulle. :D
    Ja hei, miälenkinnolla jään odottelemmaan eteisturinoita. Juurki tännään meinaan suunniteltiin eteis- ja aularemonttia. :)

    VastaaPoista