torstai 6. maaliskuuta 2014

Tervetuloa vauva!


Mun viikko on ollut hurjan ihana. Yks oikein kivoista jutuista oli se, että meijän Marttakerholaiset oli järjestänyt mulle pienet vauvajuhlat. Paikalla oli tietysti martat (yksi ei valitettavasti päässyt paikalle :( ), minun äiti ja sisko sekä muutama ihana pikkuruinen vieras :) 
Mulle oli annettu ohjeeksi vain aika jolloin olla kotona, "eikä mittään saa sitten leipoa, tms..". Tytöt oli loihtinut ihania syömisiä ja niitä herkutellessa sekä mukavia höpötellessä ilta kului kuin siivillä! Sain lahjaksi lahjakortin Hot Stone-kuumakivihierontaan. En ole koskaan moisessa ollut, joten onpas ihanaa päästä tuollaiseen hemmotteluun sitten jossain vaiheessa synnytyksen jälkeen. 
Lisäksi saatiin vauvalle kaikkia tarpeellisia rasvoja, pesuaineita sekä ihana villapuku. 

Lisäksi pistettiin pieni arvuuttelu pystyyn. Jokainen veikkasi siis vauvan sukupuolta, milloin vauva syntyy sekä syntymäpainoa ja -pituutta. Nimiehdotuksiakin/-arvauksiakin oli osassa lapuista :)
Hauskaa sitten katsoa, kenellä meni veikkaukset kaikkein lähimmäksi!


Hirmuisen ihana ilta oli! Mukavaa, kun tytöt oli halunnut tällaisen järkätä ja tehdä ihania herkkuja meille. :)


Tässäpä vielä pari masukuvaa tältä päivältä, viikkoja siis tänään 39+1. Ennätin onneksi saada vielä tämän yhden projektin valmiiksi ennen vauvan syntymää!
Facebookin kirppis-palstan kautta löysin tällaisen vanhan sitterin. Rungossa oli ruostetta ja päälliset käyttökelvottomat. Päälliset pesin ja sitten purin ompeleet, näin sain kaavat. Mies putsasi ruosteet teräsvillalla. Löysin kirpparilta tuollaisen turkoosinsävyisen essun, jossa kangas oli sellaista mukavan paksua tähän tarkoitukseen. 
Kaavojen avulla leikkasin siis kankaasta sopivat palat, sitten ompeluvaihe ja sen jälkeen jännäämään, että mitenkä ne passaa runkoon. Hyvin passasi! Tarkoitus on tehdä vielä toiset päälliset Verson puodin oranssista Paratiisin puutarha-puuvillasta. Ensimmäisen version tein kuitenkin tällaisesta vähän edullisemmasta kankaasta, ettei sitten niin paljon harmittaisi jos tulee mokia. Muutaman pienen korjauksen teen sitten seuraavaan versioon. 
Mutta kivat tuli, en malta oottaa että päästään testaamaan :) 


Vielä mulla olisi sellainen pieni vaunu-projekti. Katsotaan, ennätänkö ennen vauvan syntymää :)
Viikonloppuna olen menossa Pyhäjärvellä järjestettäville Naisten messuille myymään tuotteitani, toivottavasti tulee kiva päivä :)

6 kommenttia:

 1. Ihana pallomaha ja hiano sitteri. :-)

  VastaaPoista
 2. Voihan maha. Ja vauva. Ja herkut. Jaja... Liäkö kevät vai joka tuutista tupsahtelevat vauva-asiat mut täsähän ruppee jo itekki kaikenmaailmasia funtsimaan. :D
  Ps. Tyttö ja 15.3. sanon mää. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, meillä on just samanlainen sitterin runko! Isännälla ja sisaruksillaan aikoinaan käytössä ollut :) Mulla vaan on ollut ongelmaa saada niihin hyvät päälliset, edelliset ehti ratketa kunnolla rikki ennenkun sain niistä kaavat talteen... Mutta paratiisista tulee varmasti ihan täydelliset tuohon <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat tarjottavat ja upea sitterinpäällys :)

  VastaaPoista
 5. Oi mitä herkkuja! Onnea loppuodotukseen :)

  VastaaPoista