perjantai 18. lokakuuta 2013

Avoimet ovet

 Avoimien ovien päivää vietettiin taas keskiviikkona Melutalossa. Tasaisesti riittii hulinaa koko päivälle. 
Mulla on ollut keskiviikosta asti suupielet korvissa kun oli niin mukava päivä. 
Aina välillä sitä on jotain sen tyyppisiä ajatuksia kuin "Mitä mää nyt tämmösiä teen.." "eihän nää nyt ketään kiinosta" ja "miks mää näitä myyntitapahtumia pidän kun en oo oikeen mitään kerinnyt tekemäänkään.."
Noh, sitten kun alan levitellä tuotteita esille, huomaan aina että ohhoh, oonhan mää jotain taas saanut aikaiseks. Ja sitten vielä lisäks kun asiakkaat innostuu niistä tuotteista ja haluaa jotain ittelleen ostaa tai tilata jonkun tuotteen. Siis voi pojat! Sitä fiilistä ei voi ees kuvailla, niiiiiiin siistiä! 

Aattelin sillon keskiviikkona, että apua tää päivä menee niin pieleen. Nuhanen, kiukkunen pikkuneiti nimittäin herätti klo 4:17 ja se herätys olis semmonen, että neitin yövaippa oli falskannut, meidän sänkyyn, tyynyille, lakanalle. Joten semmonen aika salama-pomppaus ylös ja petivaatteet pesuun. Itekkin huomasin olevani flunssainen ja olo oli melko kurja. Ja eihän sitä tosiaan sitten enää nukuttu. 
Mutta ei muutaku kahvia koneeseen ja uuniin tulet, päivä lähtikin yllättävän leppoisasti käyntiin. Ja kyllä minä mielestäni jaksoin asiakkaita palvella hymyssä suin sinne iltakahdeksaan asti. 
Aamupäivällä leivoin vielä tarjottavat valmiiksi ja viimeistelin viimeisiä tuotteita. 



Lasten leggareita innostuin alkuviikosta vielä tekemään. Ja n. 50 kappaletta niitä syntyikin. 
Kokoja 68-122cm. 
Jos sitten jatkais isompiin kokoihin ja tekis vielä aikuisillekin näitä ihanuuksia :) 



Yläkuvassa huivit järjestyksessä.
Ja alakuvassa joustofroteet ja velourit odottaa pääsyään vaatteiksi. 




Näkymiä työpöydälle.



Valmiita vaatteita löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin. 
Tytöille ja pojille. Naisille ja miehille.





Jotain pientä tarjottavaa on aina kiva laittaa. 
Tällä kertaa se oli Puoloffee-torttu; muropohja, kondensoidusta maidosta keitetty kinuski, kermavaahtoa ja puolukoita. Yksinkertaista mutta oikein maukasta. 
Suolaisena oli itse leivottu yrttipatonki, ruischipsit ja aurinkokuivattu tomaatti-basilikalevite. 
Tarjottavat teki hyvin kauppansa eikä ylimääräistä juurikaan jäänyt. 


Valtavan suuret kiitokset kaikille kävijöille. Vielä yksi myynti-ilta tulossa ennen joulua. :) 
Lisäksi pari kivaa myyntitapahtumaa!

Se olis viikonloppu edessä. Pitäkää kivvaa!

8 kommenttia:

  1. Sää oot kyllä mun idoli! :) Mä haluun kans joskus pitää perustaa puodin ja pitää avoimia ovia. Sitten kanssa semmosia jotain askartelu-käsityöiltoja.
    Missäpäin sä liikut myyntitapahtumissa? Jos osuis vaikka edes samaan maakuntaan niin vois joskus ihastella ihan tosielämässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, voi apuaaa, ihana kuulla :) Minä oon kans haaveillut, että pitäis joskus pieniä askartelu/kässä-iltoja. Saa nähdä, milloin sen saan toteutumaan!
      Nyt nämä loppuvuoden myyntitapahtumat on ihan täällä mun kotikunnassa, Pyhäjärvellä siis. Muksut on vielä niin kovin pieniä, että en oo hennonut tehdä pidempiä myyntireissuja. Mut jos joskus on tiedossa jotain kivoja myyntitapahtumia, niin mulle saa kyllä vinkata :)

      Poista
  2. Todella kauniita vaatteita! Jaksaisinpa itsekin ommella vaatteita, toitaiseksi aika eikä taidot ole riittänyt :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut ei sitä kaikkee voikkaan ennättää eikä muutenkaan jaksaa. Mää käyn aina säännöllisin väliajoin ihastelemassa teidän kotikuvia ja ihan pakahdun siitä ihanien värien ja retron määrästä :) Minä haaveilen siis siitä, että pystyisin/ehtisin enemmän kiertää kirppareita!

      Poista
  3. Aivan syötävän herkullisia luomuksia! kakuista hameisiin:) nuo leggarit on kyllä ihania vois haluta niitä lapsien lisäksi itsellekin! saiskohan sulta aikuisille mittatilaustyönä jos lahkeiden pituus ei varmaan muuten riitä...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)) Leggareita olen tehnyt muutamia aikuisten koossa, lähinnä itselle koekäyttöön. Ja suunnitelmissa on kovasti kyllä ollut tehdä niitä myyntiinkin asti, mutta kaavassa on vielä hieman kehittelemistä ja vähän myös askarruttaa valmiin tuotteen hinta, kangasta nimittäin menee aika paljon. Mutta taatusti ilmoittelen täällä bloginkin puolella, kunhan saan niitä "tuotantoon" asti :)

      Poista
  4. voi apua! Ihanie kuvia :) mikä ompelukone ja saumuri sinulla on? Kiinnostaa kovasti, nim. Uusista koneista haaveileva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos :) Mulla on ompelukoneena äitin vanha Husky, ja se on kyllä palvellut varmaan 15 vuotta. Uuteen en vaiha vasta ku pakko :) Saumurina mulla on Bernina 1150mda, pitkän pennin siitä pulitin, mutta moitteen sanaa en keksi. Voin suositella!

      Poista