tiistai 2. joulukuuta 2014

Piparin tuoksua, tonttujen juoksua..


Bloggaamista on kaikkien jouluisten hulinoiden lisäksi hidastanut meidän oikkuileva tietokone. 
Nyt päätin saada jonkinlaisen postauksen ilmoille. Senkin uhalla että siihen menisi koko yö. 

Kaikki jouluaiheinen touhu on tietysti nyt jo kovasti käsillä. Ihanaa, ihanaa aikaa! Sitä vuoden parasta, aina <3 
Nyt olen taas kyllä itselleni vähän äkäinen kun olen taas mennyt ottamaan liikaa tilaustöitä vastaan. Toivon, että parin päivän sisään saan ne valmiiksi ja pääsen keskittymään täysin omiin joulujuttuihin ja myyjäisvalmisteluihin. Kahdet myyjäiset on jo takana ja yhden edessäpäin. 


Meillä oli aika hauskaa kun yritettiin muutama tonttulakkikuva napata. :D
Lapset vielä yöpaidoissaan, unihiekkaa silmissä. Pienin tonttu ei malttanut paikoillaan pysyä ja sekös isompia nauratti. Kaikista eniten olen nyt leiponut, ommellut tonttulakkeja ja tehnyt himmeleitä. 
Meidän jumppaseura järkkäsi joulumyyjäiset ja sinne leivoin sekä kahvioon ja myyjäispöytään erilaisia herkkuja. 
Olin myös itse paikalla myymässä tuotteitani ja tonttulakit osoittautui tänäkin vuonna suureksi hitiksi :) Olen myös innostunut tekemään himmeleitä mustista ohuista juomapilleistä. Se on kyllä mukavaa puuhaa! Tässä muutama kuva vielä myyjäisistä. Kyllähän sellaisten järjestämiseen aikaa menee, mutta oli oikein mukava tapahtuma :) Mukava on saada piristäviä tapahtumia tähän pimeään syksyyn/talveen. 


Monta kivaa ideaa olisi tätä blogia ajatellen, mutta nyt pitäis saada tietokone kuntoon. Innostus laantuu äkkiä kun kone ei suostu yhteistyöhön. 

Mukavaa ekaa joulukuista viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmia! Ymmärrän nuo tuskasi: tilaustyöt ja oikuttelevan koneen. Minulla ei ollut tilaustöitä, vaan kasa kummilasten joululahjaompeluksia. Päätin tehdä ne marraskuussa, että saan joulukuun panostaa ihan vain omaan jouluun. Ja tosiaan kummilasten lahjat ovat paketeissa ja paketitkin jo laitettu eteenpäin. Minun tietokoneeni on niin vanha, että se voi ihan hyvin alkaa oikuttelemaan joku päivä ihan tosissaan, kun se jo nytkin aina silloin tällöin kiukuttelee. Jospa tämä kuitenkin säilyis jouluun asti kunnossa, kun tuota joulukalenteriakin rupesin pitämään. Ja ihan pakko kommentoida vielä tuota lasten kuvaamista. Meillä kävi justiinsa samalla tavalla kuin teillä. Pienin ei pysynyt kuvassa ja jos hänet siihen saatiin pakotettua, niin suu oli mutturalla. Ei siitä mitään tullut. :D Niin tuttua, niin rakasta! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa joulutunnelmaa, miltei voi tuntea leivonnaisten tuoksun nenässään. Nuo piparit <3. Tonttulakkitehdas on toiminnassa täälläkin. :)
  ps. Ovatko nuo ylimmän kuvan tähdet itse tehtyjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, vastaus todella myöhässä :( Kiitos ihanasta kommentista! Tähdet on itse kuviopapereista tehty. Täältä ainakin löytyy yksi ohje: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/12/15/askartele-paperinen-tahti

   Poista