perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kuka tänä päivänä onnen saa?


Eilen meillä juhlittiin kolmevuotiasta. Juhlat on niin ihania ja niitten järkkäily ja valmistelu on yhtä mun lempparipuuhaa :) Ylläolevat pöllö-kortit liihottivat kutsumaan vieraita juhliin. 


Päivänsankaria hemmoteltiin sänkyyn tarjoillulla aamupalalla ja lahjoilla. Tänä vuonna lahjottiinkin pelkästään itsetehdyillä jutuilla, ompelin paidan pojun itsensä toivomasta kankaasta, tilkkupeiton ja viirinauhan. Iskän nikkaroima pyssy oli aika mieluinen lahja, poika on jo ennättänyt metsästää ties kuinka monta metsoa ja teertä. 

 Sateesta johtuen jouduttiin juhlimaan vain sisällä, mutta se ei menoa haitannut. Sisällä oli aurinkoinen ja lämmin tunnelma. Tupa oli täynnä elämää ja hulinaa, iloista pulinaa. 


Tärkeintä juhlissa on se, että kaikilla on kivaa ja että on hyvää syötävää riittävästi. 
Meidän synttäripöydästä löytyi tälläkertaa seuraavat: 
- Junakakku sitruunatäytteellä
- Kirsikka-suklaamuffinssit
-Cookie Dough-pallerot
- Kanelikierrepullat
-Tex Mex-voileipäkakku 
- Pikkupizzoja (jauheliha-feta ja aurinkokuivattu tomaatti-aurajuusto)
- Lisäksi vielä sipsejä ja keksiä


Tuo tex mex-voileipäkakku oli ihan uusi tuttavuus. Pitkään on ollut jo kokeilu-listalla ja vihdoin sain toteuttua. 
On niin jännittävää kun porukka alkaa leikkaamaan ja syömään kakkua, eikä itsellä oo mitään hajua, että tulikohan siitä nyt hyvää.. Mutta tästä kakusta rupesi heti kuuluumaan kehuja ja piti päästä itsekkin pian maistamaan. Ja olihan se herkullista! Täytteenä on siis broileri-tacotäytettä ja tomaattisalsaa. Kakun pinnalla on creme fraiche-smetana-majoneesi-taco-hässäkkä :) 




Jos oot maistanut Ben & Jerrys Cookie dough-jätskiä ja rakastat niitä taikinapalloja siellä, niin nämä on just sun juttu :) 

Kakku ei nyt onnistunut kyllä ihan mun suunnitelmien mukaisesti, mutta sankari oli tyytyväinen toivomaansa juna-kakkuun, niin se riittää :) 
Pohjana yhteensä 3 vaaleaa levykakkupohjaa, täytteenä sitruunarahka-kerma, kostutus ananasmehulla. Päällä voikreemi ja sokerimassa.



Verson puodin kankaita olen hehkuttanut aiemminkin. Ja taas! :) Jokaista kuosia on pitänyt tilata ja melkein kaikista tehdä jotain ihanaa omalle perheelle. Laina sai juhlamekon sydämellisesta joustofroteesta. Mekon malli on kovin suloinen, hauska helma ei pääse tässä kuvissa esille. Luonnonvalkoinen puuvillapitsi helmassa kruunaa kokonaisuuden. 

Tuure sai synttäripaidan Aurinkokunkusta. Tämä kuosi on vaan niiiin kiva ja tuo keltaisen sävy on just sellanen kuin keltaisen pitää ollakin :) 



Nyt on juhlahumua harjoiteltu niin on hyvä jatkaa juhannusjuhlintaa vielä viikonlopun ajan. 
Hei, hauskaa juhannusta! Viisaasti vesillä, hirmuisesti grilliruokaa, juhannustaikoja ja sitä rataa :)

4 kommenttia:

  1. Värikästä ja herkullista,
    ihania tunnelmakuvia.
    Onnea Sankarille!

    VastaaPoista
  2. Voi VAU, mitä leipomuksia, synttärivalmisteluja ja vaatteita <3

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtavia kuvia! ihana kakku! Ja kaikki muutkin herkut :p Voi että miten kivoilta juhlilta näyttää :)

    VastaaPoista
  4. Ensimmäistä kertaa blogissasi ja jään lukijaksi. Teillä on ollut mukavat juhlat ja aivan ihania herkkuja hurjan paljon.

    VastaaPoista