keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ihan ekat "oikeet" tuotekuvat!


Jes! Olenpa onnekas kun pääsin tekemään yhteistyötä valokuvaaja Sari Muhosen kanssa. Hän vieraili meillä viikonloppuna ottamassa tuotekuvia Melutalolle :) Tässä muutamia kuvia sunnuntaina kuvaussessiosta. 


Sari on kotoisin täältä Pyhäjärveltä, mutta asuu sekä työskentelee Jyväskylässä. Nyt hänellä on myös mahdollisuus tehdä kuvauskeikkoja silloin tällöin myös Pyhäjärvellä. 
Suosittelen kyllä lämpimästi! Tuolta kotisivuilta näkee lisää erityylisiä kuvia ja facebook-sivu löytyy myös. 


Minä olen kyllä niiiiiin hirmuisen tykästynyt näihin kaikkiin kuviin <3 
Kuvausaika oli sellainen, että toinen lapsista ei ihan kerennyt nukahtaa päiväunille ja toinen piti herättää kesken kaiken ja vähän pelkäsin, että miten kuvauksen käy. Mutta uskon että pitkälti Sarin ammattitaidon ansioista kuvaus sujui tosi hyvin! Lapset olivat hirmu reippaita ja jaksoivat hymyissä suin poseerata. Että varsinkin jos lapsikuvauksia on tiedossa, niin ottakaahan ihmeessä yhteyttä Sariin. 9 kommenttia:

 1. Tarttee kattella "sillä silmällä" sit ko laitat näitä facebookkiin. Jos vaikka olis jottain meijän mukuloitten kokkoo. :-)

  VastaaPoista
 2. Vau! Mahtavia kuvia ja kyllä pääsee siun tekeleet nyt ihan etuoikeutettuun asemaan! Ihania ne kyllä onkin! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania! ♥ Niin aidon iloisia hymyjä joka kuvassa :) Ovat kyllä reippaasti jaksaneet olla mallina, varmasti lapsillekin niin uusi ja jännittävä tilanne, että ovat olleet innoissaan mukana jo sen takia :) Ihana kun T ja L ei yhtään ujostele kameraa, niinku moni lapsi saattais tehä tai vetää kauheet raivarit eikä suostuis millään tuommoseen. Ne on jo niin tottuneet, että äippä on vähän väliä heilumassa kameran kanssa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja superihanat vaatteet. :) Ilolla jään määkin odottammaan josko sais täydennystä tyttöjen vaatekaappiin. Noi jumpit on <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat tuotekuvat malleineen ja tuotteineen <3. Itsellänikin on ollut haaveena tilata tuotekuvaus, joskus tulevaisuudessa vielä toteutan sen :).

  VastaaPoista
 6. Kyllä oli ihanat mallit ja vaatteet. Kertakaikkisen mukava kuvaus :)

  VastaaPoista
 7. Hyviä kuvia ja aivan kertakaikkisen söpöjä lapsosia!

  VastaaPoista
 8. Oi, kuinka herkullisen värikkäitä vaatteita! Kertakaikkiaan ihania, kuten myös mallit <3

  VastaaPoista
 9. kauniita kankaita, ihania lapsukaisia. Olis kiva kun voittais :)

  VastaaPoista