lauantai 22. maaliskuuta 2014

Pomppupuvut

 Kevät tekee tuloaan ja halusin tehdä muksuille uudet jumpsuitit. Nämä haalarit on ollut kyllä talvellakin kivoja toppahaalarin alla ja myös mukavia sisäpukuja. Kun ilmat lämpenee, niin nämä päällä voi mennä pihalle touhuilemaan. 
Olen tehnyt vauvakokoisia jumpsuitteja myyntiin ja isompia kokoja on kyselty paljon, joten päätin nyt vihdoin tehdä sen suurimman työn ja kaavoittaa jumpsuitteihin isommatkin koot. Ja sitten tein testikappaleet näistä. Muuten hyvät, mutta huppu on joka koossa ihan liian suuri, joten sitä on pienennettävä. Ja taskut tuli vähän liian alas. 

Lapset sai itse valita kankaat näihin. Tai no vauvaa minä vähän avitin :)

Laina valitsi itselleen Verson puodin Paratiisin puutarha-joustocollegen. Tehosteeksi laitoin sinapinkeltaiset resorit ja hupun vuoritin sekä taskut tein pilkullisesta trikoosta.
Tuure tykästyi Iloisen Kettuliinin joustofroteeseen. Itse tykkään enemmän tuosta ensimmäisenä ilmestyneestä ruskeasta, mutta se on jo niin lopussa, että kangas ei enää riittänyt. Tein sitten tästä vihreästä kevät-ketusta ja taskuista sekä hupusta kurkistaa vähän ruskeaa kettua. Resoreina tummaa ruskeaa. 
Verson puodin Lillitin-frotee on niiiiiin minun makuun kuin vain voi :)
Heti kun näin tämän, päätin että siitä on tuleva jumpsuit vauvalle. Ja tästä tuli just niin ihana kuin olin haaveillutkin. Harmittaa vaan vähän tuo iso huppu, mutta en taida jaksaa rueta enää pienentämään. 
Melutalon naperot uusissa puvuissaan <3 


10 kommenttia:

 1. Ihanat kankaat, hyvän malliset haalarit, suloiset lapset. <3 Onnittelut pienestä tytöstä!

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Ei tuo huppu minusta ihan älyttömän isolta näytä. Mahtuupahan vaikka pikkuneidin ponnaritkin hupun sisälle.

  VastaaPoista
 3. Sää teet kyllä kaiken niin mun makuuni! Kyllä on ihania! Mut tartteeko pomppupuvusa olla aina huppu? Jos sen jättää pois, niin tuleeko siitä pelkkä haalari?

  VastaaPoista
 4. Ihania kaikki kolme! ♥ Tähän sopiikin niin hyvin tunnustus, joka mulla on sulle omassa blogissa. Oot niin ahkera!

  VastaaPoista
 5. Syän sykkyrällä täällä kaikista ihanista kommenteista. Kiiiiiitos! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania lapsosia ihanissa puvuissa :)

  VastaaPoista