maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kevät on meillä!


Vaikka en ole tippaakaan surumielisiin ja masentuneisiin ajatuksiin taipuvainen pimeänä vuoden aikana ja syksy/talvi on aina mun ehdoton lemppari, niin kyllä tämä kevät ja valo on silti aina yhtä ihanaa! Kyllä vetää suupielet hymyyn ja energiaa olisi taas vaikka muille jakaa. (Toki raskausaikana unentarve oli varmaan ainakin 15 tuntia vuorokaudessa, niin siihen verratessa olen nyt suuuuper-pirteä.)

Ollaan kylvetty rairuoho.
Kokkailtu, hömpötelty, siivottu pihaa ja kellaria, sisusteltu kevättä kotiin, uitu kuralammikoissa, katsottu leffoja, pelailtu, suukoteltu vauvaa ja pikkuisen olen jo tuonne työhuoneen puolellekkin karannut. Hassua, miten sitä ehtiikin paljon kun on sellanen hyvä flow päällä. Tykkään! :)Lahja-vauva sai kummitädiltään taulun, joka minusta aivan hirmuisen ihana!
Aina ohi kävellessä pitää lukea tuo teksti ja oivoi kun se on suloinen :')Niinkuin taisin aiemmin mainita, niin mää rrrrakastan meidän "uutta" eteistä. Homma on vielä vähän kesken, niin en laita kuvia vielä. Mutta pikkusen pitää vilauttaa näkymää portaikosta :)

Moimoiii!

4 kommenttia:

 1. Kauniita tunnelmia. Tuon taulun teksti kyllä pysäyttää. Voi mitä perhosia viimeisessä kuvassa!!!

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunista taasen <3 Ja hyvät ilmeet Lainalla :).
  Tässä keväässä on kyllä sitä jotain... energiaa ja flowta ilmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Laina mökötti ja sanoi ettei aio katsoa kameraan :D Sitten se välillä kurkkasi ja sain napattua kuvan! :)

   Poista