keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Huussi


Vauvan synnyttyä aloin kaipaamaan pientä hoitotasoa- /pöytää johonkin. Meillä ei oo aiemmin ollut hoitotasoa ja jotenkin en sitä ole kaivannutkaan. Mutta nyt vain tuntui, että semmonen olis kätevä. 
Ja kätevä kun tuo mieheni on, niin se nikkaroi tuonne yläkerran vessaan sellaisen. Sopivan kokoista tasoa kun ei valmiina löydetty. 

Tuolla vessassa on suihku, mutta sitä me ei olla käytetty kertaakaan, joten tuo sen tila oli ihan sopiva hoitopöydälle. 

Muutenkin vessa sai pientä piristystä keväisestä verhosta.
Tuolla vessassa oli pönttö ja tuo pieni peilikaappi kun talo ostettiin. Hyllyt, kaappi ja lavuaari laitettiin ja tuon katon maalasin valkoiseksi. 
Laatat on mun makuun ihan karseet, mutta näillä mennään jahka joskus innostutaan koko vessa remppaamaan :)


Hoitopöydän jalat maalasin valkoiseksi ja kannen päällystin vahakankaalla, jonka alla on vielä vanulevyä pehmikkeenä. Sattui mun varastosta löytymään tuota hirmu ihanaa kukkakangasta tarpeeksi iso pala. 

4 kommenttia:

 1. Vau! Hiano hoitotaso! Erityisesti tykkään tosta vahakankaasta. Sitä ei taida enää mistään saada, jos kerran sen varastoistas kaivoit? Onko se uutta vai vanhaa tekkoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija, meeppä osoitteeseen etsy.com ja kirjoita hakusanaksi "laminated fabric" niin löytyypä ihanuuksia :) Sieltä oon tuon omani tilannut joskus muinoin, en tiiä onko sitä enää saatavilla mutta äkkivilkaisulla näytti muitakin ihanan retroisia olevan!

   Poista
 2. Tulipas tarpeeton suihkunurkkaus kivasti hyötykäyttöön. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen vessa! Vaikka noi laatat on tosiaan ei-niin-kivat, oot kuitenkin saanut tosta tosi nätin näköisen. Katse kiinnittyy ihan kaikkeen muuhun kivaan :)

  VastaaPoista