keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Työpäivä

Tänään iski inspiraatio tehdä vähä työhommia. Isommat lapset aloitti heti aamupalan jälkeen leikit yläkerrassa ja sinne ei äitiä mukaan kaivattu. Vauveli nukkua tuhisi tyytyväisenä niin päätin kaivella kynät ja paperit esille. Pitkään on pitänyt hinnasto päivittää ja ajatuksena oli jopa jos teettäisi sen jollain, jotta tulis hienosti tietokoneella tehtyä. Mutta sitten päädyin tähän mulle ominaisimpaan ratkaisuun eli ihan käsin kirjoittelemalla ja piirrustelemalla :) Nämä sitten skannaan, niin saan sähköiseenkin muotoon. Mutta tykkään että tällainen kotikutoisempi on mun juttu!


Jäisiä viinirypäleitä ja inana uni-tuhisija seuranani :)

Kyllä se tunne vain vahvistuu, että yrittäjyys on mun juttu. Ja nimenomaan käsityö-yrittäjyys ja kotona toimien. Voin suunnitella työpäiväni oman pääni mukaan ja jos välillä huvittaa puuhastella muuta, niin sen voin tehdä. Kahvikupposen äärelle voin istahtaa silloin kun haluan ja välillä tehdä vaikka muksujen kanssa palapeliä. 
Tietystikään ihan täysipäiväistä yrittäjyyttä en ole vielä päässyt kokemaan, koska tärkein tehtävä nyt on olla äiti ja olla lasten kanssa. 


Tokihan tästä voisi saada sen kuvan, että yrittäjän elämä on ruusuilla tanssimista. Voit syödä suklaakakkua, ihastella kukkia, leikkiä vähän lasten kanssa ja ommella jos huvittaa.. no, eihän se ihan niin mene! Jos lusmuilet ja lekottelet, niin ei niitä euroja silloin mistään tule. 
Tiedostan sen, että kun lapset kasvaa ja täyspäiväinen työskentely yrittäjänä alkaa, niin se ei tule olemaan helppoa. Täytyy tehdä tosi kovasti töitä, mutta kyllä mä ootan sitäkin. 


Onneksi tämä on sitä, mistä nautin. Eikä työnteko tunnu koskaan kamalalta. 
Ja tietysti tällainen työskentely mahdollistaa sen, että saan olla lasten kanssa kotona ja näitä vuosia ei koskaan korvaa mikään eikä niitä saa takaisin. Joten nautin tästä täysin siemauksin ja huomaan että lapsetkin nauttii. 


Tänään oon ommellut keväisiä perhosmekkoja, rakennellut palapelejä, ihastellut kevättä, haaveillut matkoista ja suunnitellut pirpanan nimijuhlia. Kivaaaaa!


3 kommenttia:

 1. Ihania noi perhosmekot, hinnastooki yritin jo hiukan tihrustaa. Paljo olis taas (tarpeellista) ostettavvaa. :D
  Mukava hyvän miälen kirjotus kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista
 2. Oot sää tarmokas! Musta ei olis yrittäjäks, onneks toisista on. :-)

  VastaaPoista
 3. Kotikutoisuus on justiinsa parasta. :)

  VastaaPoista