tiistai 3. kesäkuuta 2014

Tuhat ja yksi saumaa

Kuvapainotteisesti kerron viime viikkojen ompeluksista :)


Pehemiälle tuli uutta kolmiotrikoota. Ajattelin, että onneks välillä tulee kankaita, joita mun ei tarvitse hankkia.. toisin kävi. Pyörähdin Pehemiällä ja tätä tarttui mukaan lasten housujen verran. 
Ai ihanuus, mitä kangasta! Toisesta väristä suunnittelin jo ittelleni kesälegginsit ja pikkuveli tuntui haluavan itselleen tästä t-paidan. 
ps. kangas on tunnultaan ja laadultaan todella ihana!!
Tuure halusi kuvata äitin mekkoa :) no, ei tämä mekko ole tainnutkaan blogissa näkyä. 
Lempparimekko rypytyksellä ja pussihelmalla. Tein tämän raskauden jälkeiseksi oleskelumekoksi ja onpas ihan kiva huomata, että roimasti saisi jo kaventaa!Myyntiin on tullut ommeltua paljon uutta! 


Mm. näitä ihania Maire-mekkoja. Singoalla-malli (rypytykset pääntiellä ja hihoissa) sekä helmassa kaunis puuvillapitsi. 


Kehittelin Maire-mekkoa myös aikuisille. 
Ystäväni pääsi sovittamaan ja ihanaltahan se näytti :)


11 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia kaikki, mutta erityisesti tuo aikuisten maire-mekko on tosi ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita jälleen kerran! Tuleeko näitä myyntiin esim fb:n puolelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä näitä jossain vaiheessa tulee fb:n puolellekkin myyntiin, mutta ajankohdasta en osaa vielä sanoa. Myyntitapahtumat, joissa olen mukana, sijoittuu pääosin Pyhäjärvelle, mahdollisesti joihinkin lähikuntiinkin!

   Poista
 3. Ihania noi Mairet. :) Ja hei, onks sulla niitä vauvajumppeja viälä valmiina jemmasa? Lahjaa suunnittelen yhdelle tulevalle piänelle. (Pakko oli selventää, ettei vaan mittään turhia juaruja tuu.) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvajumppeja löytyy tällä hetkellä 3 kpl (sininen paratiisi, keltainen heppa ja vihreä karkkikauppa), kuvat löytyy sieltä fb:stä Myytäviä tuotteita-kansiosta.
   Hyvä että selvensit, heti olisin alkanu ihan innosta kihisemään, että sulle tullee vauva :)

   Poista
 4. Eksyin blogiisi sattumalta ja jäin ihastelemaan :)
  Olen aina haaveillut tuollaisesta lipallisesta hatusta, joka näkyy ensimmäisessä kuvassa ♥ Myytkö/ teetkö sellaisia? Pienen 8kk tyttöni pää suorastaan huutaa sellaista suojakseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari! Ja kiva juttu, että blogiini eksyit :) Teen lippiksiä kyllä myyntiinkin, mutta en ole vielä kaavoittanut noin pientä kokoa. S-kokoinen lakki menee n. 1-vuoden ikäisestä ylöspäin. Tarkoitus on tehdä kyllä XS-koko, joka varmaan olisi tytöllesi passeli :) Lakkien hinta on 18€/kpl. Jos olet kiinnostunut moisen tilaamaan, voit laittaa sähköpostia osoitteesee: melutalossa@gmail.com, tai laittaa viestiä facebookin kautta, Melutalon sivu löytyy sieltä.

   Poista
  2. Jee kiva juttu! Laittelen viestiä lähipäivinä!

   Poista
  3. Laitoin juuri fb:n kautta viestiä :)

   Poista
 5. Ihania ompeluksia :) Sinulle on haaste blogissani annairamanii.blogspot.fi

  VastaaPoista