sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kroatia - Tućepi

Viime viikko vietettiin perheen kera Kroatiassa, Makarskan rivieralla. 
Pitkään oltiin Kroatian matkasta haaveiltu, aurinkoloma houkutti meitä, Kanaria ja Turkki oli pois laskuista. Eikä mihinkään kaukomatkalle pitkän lennon takia haluttu lähteä. Kroatiasta oltiin kuultu paljon hyvää ja kaunista maisemaa haluttiin lähteä ihastelemaan ihan livenä. 

Tucepi oli kohteena melkoinen turistirysä, mutta onneksi sieltä oli helppo käydä päiväretkillä muuallakin. Tällä matkalla suurin tavoitteemme oli nauttia perheen yhteisestä ajasta, rentoutua, syödä hyvin, uida ja köllötellä auringossa. Nämä kaikki täyttyi! 

Apollon kautta reissu toteutettiin. Lennettiin Splitiin ja sieltä bussilla Tućepiin. 
Yhtenä päivänä tehtiin laivamatka kuvankauniille Bracin saarelle, yksi päivä vietettiin Kroatian toisiksi suurimmassa kaupungissa Splitissä (lähinnä vanhassa kaupungissa) ja yhtenä päivänä vaihdoimme maata ja mentiin Mostarin kaupunkiin Bosnia&Herzegovinaan. Tuo viimeinen oli ehdottomasti minun matkan kohokohta, mielettömän hieno kaupunki, jossa on ihan omanlaisensa historia 90-luvun sodan vuoksi. 
Höh, voi harmi. Näköjään taas osa kuvista on väärinpäin :( Mulla ei ole aikoihin ollut tätä ongelmaa.


Voin kyllä lämpimästi suositella Kroatiaa matkakohteena. Me onnistuttiin saamaan matkat kohtuuhinnalla Apollon kautta ja Kroatiassa on hintataso mukavan edullinen Suomeen verrattuna. 
Ruoka on hyvää ja ihmiset todella ystävällisiä sekä avuliaita. 
Maisemat on aivan huikeita! Ehdottomasti kohde, jossa yhdistyy aurinko, rantaelämä, luonto, nähtävyydet, historia ja kulttuuri. Uskoisin, että jokaiselle jotain :) 

Meillä on nyt kokemusta niin yhden, kahden kuin kolmenkin lapsen kanssa matkustamisesta, joten ajattelin että seuraavan blogipostauksen pyhitän lasten kanssa reissaamiselle. 

Ihanaa alkavaa viikkoa! :) 
Melutalon facebook-sivulta löytyy muuten pipo-arvonta, käyhän kurkkaamassa.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Varsinkin toi heti ensimmäinen jätskikuva oikein pärähti silmille :D

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi että miten kivan näköisiä kuvia! Ja ihania kuoseja vilahtelee kuvissa...ihan jo alkaa jännittää, kun ensi viikolla itsekkin suuntaan tuonnepäin..😊

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Using this system allows you to use your computer at an accelerated pace, by allowing you to download and install new games or new versions of existing ones in minutes. Read me to know more about lol- elo boosting.

  VastaaPoista