tiistai 17. helmikuuta 2015

Babushka Roses


Vihdoin se saapui! Tämä kangas kolahtaa kyllä minun mieltymyksiin eniten ikinä :)
Vanha, mummolta peritty ruusuhuivi alkaa olla jo niin hauras ja vanha että olen jo pitkään haaveillut uudesta. Sopivaa ei vain ole tullut vastaan, eikä liioin kangasta. Vinkkasin Pehemiälle, että ruusukangas olisi aika ihanaa. Ja tässä se nyt on! 
Luottokangaskauppani ei kyllä petä koskaan!! Minulla on nyt aika reilusti molempia värejä ja tästä on tulossa myyntiin jotain ihanaa niin aikuisille kuin lapsillekkin, niistä infoan aina Melutalon facebook-sivulla

Kangas on todella laadukkaan tuntuista ja kestänyt moitteettomasti 60 asteen pesun ja kuivausrummun. Eli esipesun, jonka teen jokaiselle kankaalle. Ehkä aavistus vaaleaa nukkaa ilmestyi mustalle, mutta se kyllä tapahtuu aina mustien ja tosi tummien kankaiden kanssa. Näkyy kun oikein tarkkaan tiirailee, mutta ei voi kyllä moittia! 


Kehittelin kaavaa tällaiseen ihanaan kesähaalariin, joita on tarkoitus tehdä myyntiinkin. 
Koekappaleet tein tietysti omille, ihanille tytteleille <3 
Kaavassa onkin paljon kehiteltävää vielä; niska-haaramitan täytyy olla isompi ja "pääntie"resori ehkä aavistuksen lyhempi. 


Pikasurautuksena tein vielä pannat asuja täydentämään. Oi, mikä ihana kaksikko nämä on kun kesällä kirmaavat paljain varpain ruusuisissa unelmissa! Tuntuu, että lähipiiri voi olla jo vähän kyllästynyt tähän ruusukangas-hehkutukseen, mutta on tämä vaan niin täydellinen ja ihana ja kaunis jajajaj....Tässä on sellainen kangas, josta olisi ihana tehdä vaikka mitä; tunikoita, mekkoja, leggingsejä, lököhousuja, pipoja, huiveja. Ihan mitä vaan!Sain tämän kankaan perjantaina iltapäivällä ja yöllä lähdettiin lasten kanssa Helsinkiin. 
Arvatkaapa oliko ihan pakko saada itselle mekko reissuun?! No oli! 
Ei sen väliä, etten ollut edes pakannut vielä ja oli kaksi tanssituntiakin pidettävä.. Kangas vaan äkkiä pesuun ja ei muutakuin ompelemaan. Ehdin nukkuakkin vielä tunnin ennen bussin lähtöä. 
Kuva on todella huono, puhelimella vessassa otettu, mutta mekko on ihana! Ihan lemppari heti. Voisin tehdä vielä leggingsit, neuletakkityyppisen jutun, pipon.. 
Eikö olisikin ihan ok kulkea päästä varpaisiin ruusuissa? 


Huomenna Babushka Roses-trikoo myynnissä Pehemiällä. Ja tämä tietenkin livenä vielä paljon ihanampaa kuin kuvissa, niinkuin melkein kaikki kankaat :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat kesähaalarit olet kyllä loihtinut tästä! Kuosi sopii hyvin juuri tuohon malliin ja niinkuin sanoit moneen muuhunkin ompelukseen!

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavat vaatteet <3 kangas on oikea herkku.

    VastaaPoista