tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kevättä keittiössä


Meillä on tapahtunut viime viikkojen aikana monia pieniä muutoksia sisustuksessa. 
Keittiössä on tapahtunut kaikkein suurin muutos. 
Päällystin yläkaappien ovia ja muutamia kaappien sivuja valkoisella dc-fixillä ja olen kyllä lopputulokseen tosi tyytyväinen. Pitkään haaveilemani Eijffingerin oranssi kukkatapettikin päätyi vihdoin meidän seinälle. Alla olevan kuvan seinässä pysyi vielä vanhat tapetit. Tuosta ikkunan kohdalta tulee käynti sitten siihen laajennusosaan, joten vielä en viitsinyt tuolle seinälle kummoisia tehdä. Odotellaan, millainen siitä sitten muotoutuu laajennusprojektin jälkeen. Tason päällä olevat yläkaapit haluaisin ainakin purkaa ja siihen tilalle tulisi avohyllyt. Elovenapurkin takana seinällä on iso ja ruma sähkökaappi, se siirtyyy sitten remontin yhteydessä, joten sitten avohyllyt saadaan toteutettua. 


Mutta nyt minulla on kyllä sellainen olo, että meillä on ihan uus keittiö :D Ihanaa, kun melko pienillä muutoksilla saa uudistettua vanhaa niin paljon. Kyllä se tämä kevät saa aina sisustuskärpäsen heräämään ja pörräämään ihan ylikierroksilla. Katsotaan mitä seuraavaksi keksitään ;) 

Mulla on ollut ongelmia kameran kanssa.. ja nytkin näköjään osa kuvista on tosi huonolaatuisia :( Höh! Haluaisin olla valokuvaamisen ja kuvankäsittelyn guru!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti