maanantai 28. maaliskuuta 2016

Juhlahumua

Ah, minä sitten tykkään juhlapyhistä! Ollaan hetken aikaa vapaita arjen aikatauluista, töistä, harrastuksista ja muista menoista. Pitkät vapaat on ihan parhaita, kun niiden aikana ehtii touhuilla perheen kanssa, kreisibailata ystävien kanssa, löhöillä sohvalla leffaa katsoen, järjestää juhlia, ulkoilla, valmistaa aterioita oikein ajan kanssa.. Tykkään tykkään! 

Minun pääsiäisen kohokohta on kyllä se kun saa oman perheen kokoon, kun muualla asuva pikkuveli tyttöystävänsä kanssa tulee kotiin käymään. Tästä syystä päätettiin järjestää meidän pirpanan synttäritkin pääsiäisen aikaan. 2 vuotta täyttyi jo pari viikkoa sitten, mutta eilen sitä juhlistettiin oikein kunnolla mukavalla porukalla :) Leipomukset taas yllättäen lähti vähän lapasesta :D Ajatuksena oli "sellanen simppeli linja, jotain pientä herkkua kakun lisäksi". Niinkuin aina! 

Kakussa oli suklainen sekä vaniljainen saksanpähkinä-pohja. Yläkakun täytteenä oli vaahterasiirappivaahto ja kuorrutteena kinuskikreemi. Alemmassa kakussa oli täytteenä Oreo-vaahtoa sekä suklaakreemiä ja samaa suklaakreemiä myös kuorrutteena. Hyvin onnistui kakku ja makukin oli aika herkullinen, tosin melko makea. 


  
Makeana tarjottavana oli kakun lisäksi: 
-Appelsiini-charlotta
-Key Lime-pie
-Cookie Dough-popsit, 
-Rocky road-suklaa
-Macaronit cappuchino-täytteellä
-Valkosuklaamousset mangopyreellä


Suolaisena tarjottiin: 
-Kinkku-pekonipizzakierteet
-Lohi-rieskarullat
-Vihannes-dippikipot Juhlien järkkääminen on kyllä ihan huippua! 
Sankari nautti kun oli paljon iloista porukkaa ympärillä. 


Juhlien jälkeen riehuttiin vielä toista tuntia ulkona ja leikkipuistossa niin kylläpä oli uupunutta porukkaa illalla! 
Pitkät pyhät herkutteluineen on kyllä kivoja, mutta en voi väittää, etteikö huomenna jatkuva arkikin jo houkuttaisia ;)


4 kommenttia: