tiistai 19. huhtikuuta 2016

Sisustuskärpänen herää talviunestaan


Ihana, ihana ilta-aurinko innostu kaivamaan kameran esille ja napsimaan muutamia kuvia. 
Edelleenkin minä painin kyllä sen ongelman kanssa, että olen ihan surkea valokuvaaja enkä ymmärrä kameran asetuksista mitään. :( Valokuvauskurssi olisi kyllä joskus ihan mahtava! 


On niin ihana vaan välillä pysähtyä istumaan johonkin paikkaan kodissa ja katsella ympärille; ihailla sitä näkyä ja ehkä vähän suunnitella jotain uutta muutosta. 
Meillä alkaa parin viikon kuluttua talon laajennusprojekti ja ollaan siitä aika innoissamme! Saadaan lisää tilaa ja kodista entistä käytännöllisempi. Tästä projektista kuullaan varmasti lisää täällä bloginkin puolella. Keittiöstä lähtee yksi seinä ja siitä tulee käytävä uuteen osaan, johon tulee makkareita ja kylppäri sekä kodinhoitohuone (niiiin luksusta!!!) 


Maatuskatkin tässä tuumailee, että mihinkähän muutto tulee kun he majailevat juuri sillä ikkunalaudalla, joka remontin tieltä väistyy.Jes, uudet seikkailut odottavat aina kulman takana! 
Ihanaa viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Voi rakennusprojektit on sitten ihania, kun pääsee suunnittelemaan ihan uutta. Onnea projektiin. Ihana tuo sinun ruusutapettisi :) Liisa

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä laajennukseen. Meillä pitäisi laatoittaa pihaa ja yritän opiskella sitä googlen avulla...

    VastaaPoista