sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Taikinaterapiaa


Kyllä meillä pittää vilskettä täällä. Minä yritän kovasti ahkeroida uusia tuotteita myyntiin. Avoimien ovien päivä on Melutalossa taas ensi keskiviikkona. 
Mutta toki leipoakin on välillä pitänyt :) Nämä kuvat on tosin jo kuukauden takaa, pikkusiskon synttäreiltä. 
Hän tilas multa tuollaisen texmex-voileipakäkaun ja suklaakakun. 

Tämä suklaaunelma oli harjoitusta Lainan synttärikakkua varten. Tai oikeastaan ennemminkin makuyhdistelmien testailua. Täytteenä herkullista suklaakreemiä ja boysenmarjamoussea. 
Sain kuitenkin tämän kakun jälkeen aivan mielettömän idea Lainan synttärikakusta ja sen toteutus jännittää todella paljon. Sellaista kakkua en olekaan koskaan ennen tehnyt. Jännittää :) 


6 kommenttia:

 1. Ai että mitä herkkuja! Esittele sitten se jännittävä kakkus, mielenkiinto heräs. :-)

  VastaaPoista
 2. Juu laitaski joku kiva kakkuresepti tänne tumpelon iloks. Ellastinen ilmotti et isin synttäreille tars tehdä satumainen suklaakakku.. Äitiä vähä hikoiluttaa moinen ajatus. :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköisiä, tilee vesi kielelle. Mahtavaa kun jotkut osaa tehdä kauniita kakkuja. Se ei todellakaan ole minun taitoni :D

  VastaaPoista
 4. Todella herkullisen näköisiä kaakkusia taasen! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kivoista kommenteista :) Onneks kakuissa on kuitenkin tärkeintä se maku, eikä ulkonäkö. Kyllä munkin kakut silloin tällöin tuppaa epäonnistumaan ja lopputulos on kaikkea muuta kuin kaunis. Mutta silloin voi aina lohduttautua tuolla "maku tärkeempi kuin näkö"-fraasilla.

  Ja joo, synttärikakun esittelen taatusti täällä viikon päästä. Jännittää kyllä ihan kauheesti, että miten se onnistuu ;) Ja samalla voinkin kertoo reseptin mun mielestä parhaaseen suklaatäytteeseen!

  VastaaPoista