sunnuntai 4. elokuuta 2013

Täkkejä ei voi koskaan olla liikaa!


Oon ihan rakastunut näihin vanhoihin retrotäkkeihin! Kaikki lähti siitä yhestä täkistä, josta tykkäsin lapsenakin, sellainen tumma sävyiltään ja just sellanen painava niinku kunnon täkin kuuluukin. Oonkin saanut sen kotoa mukaani ja nukun sillä aina. Toivottavasti se kestää käyttöä ja pesua vielä vuosikymmeniä. 

Noita täkkejä onkin sitten kertynyt ihan mukavasti ja uusin ostos fb:n Lumppulasta on tämä oranssi, ihana täkki! Ne onkin kovassa käytössä, köllöttelyalustana, sohvalla torkkupeittona, piknikpeittona, majanrakennus/pomppulinna-tarvikkeena.. Nuo täkit onkin varmaan kaikki noin 40 vuoden takaa, mutta ne on ihan uskomattoman hyvässä kunnossa ja värit on pysynyt kirkkaana. 
Vaikka noita nyt on jo kertynyt meille, niin metsästys jatkuu edelleen ja aina jos vaan söpöjä täkkejä näen, niin ne muuttaa kyllä meille :)


Mukavaa viikon alkua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mulla on kans pari vanhaa täkkiä ja lisää haluan. Tykkäisin ittekkin nukkua semmosella, olis niin turvallinen olo sen painon alla, mut kun ne on yleensä niin lyhyitä.
  Ihana toi sun uusi täkkis. Siinä on just mun tämän hetken suasikkivärit. Lumppulassa on kaikkee ihanaa, hinta vaan nousee usein aika korkeeks. Ja mun edellistä ostosta sai oottaa 1,5 kk ennen ko myyjä sen lähetti. Meinasin jo valittaa ylläpidolle.

  VastaaPoista
 2. ooh, ihan mielettömän kaunis täkki! Täkkejä ei tosiaankaaan voi olla liikaa :)

  VastaaPoista
 3. Aivan älyttömän suloinen täkki! Mä haluisin kans jonkun tuon värisen ja myöskin vihreän täkin metsästys on käynnissä. Mulla on melkein kaikki vanhat täkit ruskeita ja haluisin muitakin värejä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, hei te kaikki täkki-kohtalontoverit :)
  Mää oon saanut kaikki mun täkit kohtuuhintaan ostettua tai löytänyt vaarilan kaapista.
  Mut noi on niin törkeitä, Maija :( Onneks sait kuitenkin ostoksesi lopulta!
  Mulla on just noita oranssin ja vihreen sävyisiä täkkejä, mut joku ruskee/keltajuttu olis kyllä aika huippu!

  VastaaPoista
 5. Täkit on niiiin <3 Miulla ei ole montaa, mutta epäilen että niitä kertynee ;) Lapset rakastaa tehdä majoja, peuhata ja on niihin kiva käpertyä itsekin :) Teidän koti näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista