tiistai 24. syyskuuta 2013

Mainio päivä!


Oih, että mää sitten rakastan näitä laiskoja päiviä! Kun ei tarvii lähteä yhtään mihinkään. Kaikki ruokatarvikkeet löytyy kaapeista eikä illalla oo mitään menoja. Eli saahaan tehdä just mitä halutaan! 
Eihän tämä muksujen kanssa kotona oleminen oo mitään taloudellista ilotulitusta, eikä pankkitili pullistele euroja. Mutta enpä usko, että koskaan tarvitsee katua sitä, että on hoitanut itse lapset kotona. :) 
Kyllä ymmärrän sen, että joillakin on kaipuu työelämään ja ikävä sitä aikuista seuraa ja halutaan pian palata töihin. Mutta minä en raaskis viedä lapsia päiväkotiin enkä todellakaan kaipaa työarkea enkä kiireisiä aamuja. Phyi! Me puuhastellaan kotona kaikkea mukavaa ja käydään kerhoissa ja jumpissa. Lapset saa siis kyllä muidenkin lasten seuraa ja äiskällä on ihania ystäviä, joiden kanssa jutella niitä aikuisten juttuja. 
Oma yritystoiminta ja miehen asenne tähän hommaan mahdollistaa sen, että tämä järjestely tulee luultavasti toimimaan jatkossakin. Sitten kun lapset menee kouluun, voin tehdä päivän töitä ja odottaa niitä sitten täällä kotona. Siitä minä ainakin haaveilen! 


Kun perheessä on kaksi melko vahvatahtoista, joskus vähän uhmakastakin naperoa, ei päivät tietysti aina ole pelkästään tällaista iloista touhuilua. Mutta suurimmaksi osaksi kuitenkin :)


Arki on parasta, yllätyksineen, iloineen ja välillä kiukkuineenkin!
<3

4 kommenttia:

 1. Jos et olis maininnu yritystoimintaa, niin tää olis voinu olla mun kirjottama. :-)

  VastaaPoista
 2. Oon allekirjoittanut nyt tuon tunteen kauan, mutta onnekseni ja ikäväkseni huomaan nyt kun lapset lähenee 5 ja 3 kaipaavani töihin välillä. Huomaan sen siitä, että pinna lyhenee, en jaksa enää touhuta lasten kanssa siinä määrin kuin ennen. Toisaalta vertaistuki ja ystävät ovat myös palanneet jo kotiin ja ne vaan on niin iso osa tätä kotiarkea, että niiden uupuessa tulee työikävä. Arvostan näitä vuosia kotosalla, mutta kun ei ole liiketoimintaan ideaa tai mahdollisuutta, kutsuu palkkatyö. Luulen sen tekevän hyvää nyt, mutta salaa haaveilen, että ensi kesä otetaan vielä kotiäitiarkea. Ihania kuvia ja ihanaa arkea. Ja ihania juttuja, palasia kodista näkyy taustalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ystävät ovat palanneet töihin, ei kotiin :D

   Poista
  2. Mutta näinhän se on, että fiiliksen mukaan pitää mennä! Varmasti jos itsellä alkaa olla sellainen olo, että ei jaksa puuhailla ja välttämättä niitä virikkeitä lapsille kehitellä, niin molemmat osapuolet nauttivat päätöksestä! Muksut saavat touhuilla päivät ikäisessään seurassa ja äiti viettää "laatuaikaa" töissä. Ja niin kotonakin on paljon mukavampaa kun pinna ei ole kireällä :) Tsemppiä päätöksentekoon ja arjen uudelleen suunnitteluun. Hyvin se varmasti tulee menemään!

   Poista