torstai 19. syyskuuta 2013

Se aika vuodesta..

..kun annan itseni hullaantua tunnelmasta, pimeistä illoista ja vähän jo jouluisista ajatuksista <3 
Ihmiset tuhahtelee ja miettii, että hullu se on. Mutta niinhän mää oonkin ;) En voi mitenkään sanoin kertoo, miten paljon joulun aikaa rakastan, joten oon antanut itselleni luvan nauttia siitä jo paljon ennen varsinaista sesonkia. En mää nyt mitään jouluvaloja ja kortisteita ala virittelemään kotiini, mutta pieniä joulu-haaveiluiltoja vietän pitkin syksyä. Kynttilöitä meillä toki poltellaan sisällä ja ulkona heti kun illat hämärtää. 

Ulkonakin on niin hienon näköistä ja aamuisin kun kävelylle muksujen kanssa lähdetään, ilmassa on aivan ihana, raikas tuoksu. Ja nuo lehtien värit on ihan mielettömiä!
Syksyssä on vaan sitä jotain taikaa, se on ollut mun lempivuodenaika niin pitkään kuin muistan. 

Nuo taulut on muuten Joutomaan kuvista tehty. Ne on ihan mahtavia!!


Ihana köllöttelypaikka. Voi sitä onnekasta, joka saa aterian syödä tuolla puolen pöytää.
On meinaan aika mahtavaa kellahtaa ruokalevolle tuohon heti ruuan päälle ;)
Ja kattokaa mitkä täkit!!!! Superlöytö spr:n kirpparilta <3
Mulla oli eilen ekat ikiomat pikkujoulut ;) Kaivoin joulukirjan ja kasan joululehtiä esille. Kaapissa odottaa aina edelliseltä joululta glögipurkki (ja jatkossa näköjään myös luumumarmeladi, se kun kuulema on kausituote. Pöh, sanon minä :D ).

Tuo joulukirja on sellanen mun salainen päiväkirja. Sinne kirjoittelen ideoita koristeluista, askarteluista, leivonnasta, ruuista, jne.. Mutta myös meidän perheen kuulumisista. Hauskaa oli lukea, mitä meidän muksut on viime syksynä oppinut ja mitä meillä on puuhailtu. Viime syksynä olinkin pitänyt ensimmäisen jouluiltani 13.9, eli nyt olin jo vähän "myöhässä". 

Tykkään siitäkin syystä aloittaa tämän hömpötyksen näin aikaisin, kun on kiva miettiä vähän joululahjoja. Suurin osa minun joululahjoista on itse tehtyjä, joten niiden suunnitteluun ja valmisteluun menee aikaa. En halua mitään stressaavaa joulun aikaa, niin on mukavaa aloittaa pikkuhiljaa. Ja voi rauhassa miettiä ihmisille lahjoja, jotka on ajatuksella hankittuja ja tehtyjä eikä kamalassa kiireessä ostettuja. 


Mut hei, lupaan ettei tämä muutu miksikään joulublogiksi nyt :D Älkää säikähtäkö!
Palaan jouluisiin aatoksiin vasta myöhemmin. 

Tunnelmallista syyspäivää!

2 kommenttia:

  1. En säikähdä :). Ainostaan tykkään! Juuri oikeanlaista tunnelmaa. Rakastan syksyä ja joulunodotusta. Suunnittelua. Teillä olikin ainakin yks ilta kauniit lyhdyt lähellä katua, siitä oli iltalenkillä ilo kävellä ohi nauttien lyhtytunnelmasta <3.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, Hammi! Onneksi on muitakin tunnelmoijia, jotka ymmärtää :) Juu, talon salaojituksen tuloksena oli kasa valtavia kiviä, joista mies keksi kasata tuollaisen kivimuurin. Ja minähän näin sen heti oivallisena paikkana lyhdyille. Tykkään kovasti!

    VastaaPoista