perjantai 6. syyskuuta 2013

Ompeluterapiaa

 Sitä se just on, terapiaa. Ei nyt sillä että tuntisin olevani kamalasti terapian tarpeessa, mutta kyllä tuohon surruutukseen on jäänyt niin koukkuun. Jos joskus menee vaikka kokonaninen päivä ompelematta niin kyllä sitä jo kaihoisia katseita luo ompeluhuoneelle ja odottaa hetkeä kun pääsee istahtamaan koneen äärelle. Minä en kaipaa tämän koti-arjen vastapainoksi mitään bile-iltoja, tms vaan olen oikein onnellinen vaikkapa välillä saadusta tunnin hiljaisesta käsityöhetkestä. 

Tässäpä Melutalon myyntipöytä Haapajärven markkina-tapahtumassa.


Tilaustyönä ompelin tällaiset puserot eräälle koululaiselle.

Äitille tunika ihanan ohkaisesta viskoositrikoosta. Pikkusiskolle "lepakko"-hihainen paita raidallisesta viskoositrikoosta. 

Kestorättejä on tullut ommeltua paljon :) Näistä on tykätty kovasti. Itekkin tykkään!
Kyllä pölyjen pyyhkiminen on sitten mukavaa näin nätillä rätillä ;)

Kännykkäpussukoita, läpällä, vetoketjulla, hihnalla.. Monenlaisia :)

Tilaustyönä ommeltu riikinkukko-hame ja ihanat Sweet days-haaremihousut :)

6 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla ja suoloiset nuo tiskirätit, kuten kyllä kaikki muukin! Mistä muuten hankit kankaat kaikkiin ihaniin käsitöihin? Löysin tänne blogiin tuon adlibrikseen linkittämäsi Taivaalliset täytekakut- kakkukirjan myötä. Hauska oli piipahtaa! :) Ihanaa syksyä sinulle ja iloa arkeen. Ja tervetuloa myös vierailulle blogiini: marianherkkupuoti.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tulehan Ouluun käsityömessuille lokakuussa! Kivannäköisiä värikkäitä ihanuuksia pöytä pullollaan. Kiinnostas kyllä täälläkinpäin=)
    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos paljon :) Mutta voi olla, ettei mun resurssit vielä riitä noin suuriin tapahtumiin. Mutta varmasti joskus vielä!

      Poista
  3. Oijoi mitä ihanuuksia jälleen!! Todella kauniita vaatteita ja mahdottoman hienoja tekeleitä kyllä osaat tehdä! :)

    VastaaPoista
  4. Näitä sun juttuja kun kattelee, niin iskee itellekin ompeluinnostus vaikka taidot on kovin vajavaiset enkä omista saumuria. :) Mutta siis ihania kankaita on maailma pullollaan ja jotain niistä tarttis tehdä että voi sitten taas paremmalla omatunnolla hamstrata lisää. ;)

    VastaaPoista
  5. Hirmusesti kiittelen mukavista kommenteista! Niistä tulee aina hyvälle mielelle :)

    VastaaPoista