sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Ihanaa arkea

Kuvia tulee otettua aika paljon ihan arkisistakin touhuista. Tässäpä nyt tällainen hieman sekalainen kuvapäivitys meidän viime päivien tapahtumista :) 


Mun suosikki-kangaskauppa Pehemiälle on taas tullut aivan älyttömästi ihania kevätuutuuksia. Kattokaa nyt noita kuoseja :)) 
Tuosta valkopohjaisesta kukkakankaasta tulee ihan täydellinen kesämekko. Sellainen hihaton ja maksimittainen. Oijoi! Täytyy heti rueta kehittelemään sopivaa kaavaa. 


Lainalle piti heti surauttaa tuosta mustasta perhosesta mekko. Tuo kuosi on kyllä ihan mieletön kun perhonen on niin iso, kaikki yksityiskohdat tulee hienosti esille. Kuosin on taiteillut iki-ihana ja niin taitava Pikkukiiski, eli Leena Renko. 





Isommat lapset, varsinkin poju, oli tainnut vähän äitiä ikävöidä kun olin sairaalassa. Päätin, että touhutaan heti lasten kanssa jotain kivoja juttuja, ettei heistä tunnu, että jäisivät vauvan varjoon. 
Lasten toiveena olikin laittaa pystyyn jätskibaari. :) No, mehän kaiveltiin kaapeista kaikkea kivaa, mitä jätskiannoksiin voisi laittaa. Ja olihan meidän lopputulokset aika herkullisia, varsinkin lasten annokset oli aika mielikuvituksellisia. 




Meillä on käynyt paljon vieraita vauvaa ihastelemassa; isovanhemmat, sukulaisia, tulevat kummit, ystäviä.. Olinkin leiponut ennen vauvan syntymää herkkuja valmiiksi pakastimeen, mutta silti teki mieli pitkästä aikaa leipoa jotain. Tein suklaakakun, jossa täytteenä valkosuklaamousse, boysenmarjahillo ja maitosuklaakreemi. Namnam! Oikein makeaa ja hyvää. Lasten kanssa koristeltiin kakku linnunpesäksi. 



Pieni typykkämme on tänään tasan viikon ikäinen. 
Elämä pienen vauvan kanssa on niin ihanaa! Tuota pehmoista ihoa voisi silitellä ja tuoksutella tuntikausia ja kun se noilla tummilla silmillään tarkkaan katselee niin kyllä sydän sulaa <3 
Pieni ihminen on niin ihana ja ihmeellinen!


6 kommenttia:

  1. Ihana arki niimpä :) Ja ihania kuoseja siellä taas jokalähtöön. Onnea pienelle ensimmäisen viikon johdosta :)

    VastaaPoista
  2. Suklaakakku oli ihan järkyttävän hyvää! Ja tuo pikkuneiti, määkin oisin voinu sylitellä sitä vaikka koko päivän <3 Kiitos siis yllätysvieraiden kestitsemisestä :) ps. teillä on livenä just niin ihana koti, kun kuvista voi aavistaakin :)

    VastaaPoista
  3. Ensiks aloin huakailla noille kankaille (vihree perhonen, ah) sitte kakulle ja viälä noille silmille. Ihanaa arkee jatkosaki!

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia, ompeluksia ja mitä herkkuja siellä oikein olikaan. :) Tuli ihan vesikielelle :)

    VastaaPoista
  5. Oi ihania kuvia, oikein alkoi jännäämään kun näin tuon viikon ikäisen vauvvan..täällä laskettuaika nurkan takana joten eipäs tiedä milloin itsekin pääsee sylittämään omaa Nannua :) Ompeluinto on kyllä täällä huipussaan vaikka kroppa tahtoo lyödä jarruja jo päälle :D
    Käyhän kurkkaamassa ja liity vaikka seuraamaan minun ompelublogiani osoitteessa minnijanannu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Aina vähän viiveellä tulee vastailtua näihin kommentteihin, mutta jokainen kiva kommentti tuo kyllä aina hymyn huulille ja näitä on niiiiin mukava lukea. Joten ihan hirmuiset kiitokset taas kaikille teille, jotka kommentoitte :))

    VastaaPoista