tiistai 20. toukokuuta 2014

Ensimmäinen juhla

Viikonloppuna vietetään meidän tyllerön ensimmäisiä juhlia. Hurjan jännittävää! :) 
Joukko meille tärkeitä ihmisiä kokoontuu juhlistamaan pikku-Lahjaa ja hänen uutta nimeään. Syödään hyvin ja herkutellaan sekä toivottavasti vietetään kivaa aikaa yhdessä. 
Miljöö tarjoaa ainakin mukavan tunnelmalliset puitteet juhlalle ja ainakin toistaiseksi säätiedotuskin näyttää lupaavalle. 


Juhlien ensimmäinen "vaihe" oli kutsujen askartelu sekä niiden lähettäminen. 
Tällä kertaa himpun verran oikaisin ja tilasin korttipohjat valmiina. Löysin etsystä aivan mielettömän kutsu"kaupan", MissBliss Invitation. 
Tykkään kyllä, että noista tuli aivan super-ihanat!! Tykkään kovasti näpertelystä ja askartelusta, mutta tuossa kuvankäsittelyssä olen ihan onneton, joten mitään, läheskään tuollaista en koskaan osaisi tehdä. Tuo oli kätevä ja helppo vaihtoehto, eikä maksanut kovin paljoa. 
Lähetin siis kuvan ja tekstin myyjälle, hän teki kutsun ja lähetti sen minun sähköpostiin ja minä sain sitten tulostella niin monta kappaletta kuin halusin. 
Ja pitihän niihin vähän pientä krumeluuria laittaa ja sitähän minun varastoista löytyy :)
Niin ikään etsystä olen tilannut myös noita puisia koristeita paljon eri teemoissa, nuo hempeämmät sopi näihin oikein hyvin. 


Kuoriinkin laitoin vähän koristusta. 


Neiti pääsikin ekoihin mallikuvauksiin kun kuvailtiin nimiäiskutsua vasten. 
Tuli niin suloisia ja onnistuneita kuvia, että oli ihan valinnan vaikeutta. Etukäteen mietin epäilevänä, että mitäköhän koko kuvauksesta tulee, mutta olin kyllä niiiin väärässä. 


Olen leiponut jo paljon tarjottavia, sellaisia joita voi pakastaa. 
Lisäksi koristeita olen askarrellut, muun muassa näitä ihania Pompomeja. 
Kirkkaat ja voimakkaat värit on mun sydäntä lähellä, mutta jostain syystä näihin juhliin halusin hempeämpää "teemaa". Ja vähän tällaista överi-tyttömäistä :)
Pompomitkin on tehty teemaan sopivin värein. Näitä ripustellaan sitten tuvan kattoparruihin koristeeksi, näin saadaan vanhaan tupaan ripaus hempeää romantiikkaa.
Juhlien järjestely on niin huippua! Oon aivan innoissani, vaikka tiedänkin, että se hirmuinen kiire ja hässäkkä tulee. Mutta sehän kuuluu asiaan :)

4 kommenttia:

 1. Todella kauniit kutsut ja ihania pompomeja! :)

  VastaaPoista
 2. Hei, ihanat kutsut. :) Oliko ääkkösten kanssa minkäänlaista ongelmaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu, kutsujen tekijä sanoi ensin, ettei valitettavasti voi tehdä kutsuja koska häneltä ei löydy sellaista fonttia, josta ääkköset löytyy. Ja minä olin hirmuisen harmissani kun olin näihin niin kovasti tykästynyt! Ehdotin sitten, että jos hän kirjoittaa ne ihan a- ja o-kirjaimina ja minä itse teen pisteen jälkeenpäin. Tämä olisi passannut! Mutta sitten hän kuitenkin sai ääkkösetkin onnistumaan ja tämä sujui oikein hienosti :)

   Poista