sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Meille tuli ilo-olo..

..vauvapullukkaa muutama kilo! 
Näin luki viime keväänä pikku-Inkerin nimiäis-kutsussa. Siitä on aikalailla tasan vuosi kun vauvapullukka meidän perheeseen tuli. Ja kas kummaa, pieni huiskaus ja vauvasta tuli taapero! 

Tänään vietimme pienen, rakkaan ihmisentaimen ensimmäistä synttärijuhlaa. 
Paikalla oli pieni joukko synttärisankarille tärkeitä ihmisiä; perhe, isovanhemmat, täti, isomummo ja kummit. Mukavaa oli herkutella ja höpötellä hyvässä seurassa. Inkeri oli niin iloinen, kun pääsi paljain käsin kaapimaan synttärikakkua suuhunsa <3 Perinteisesti piti tietysti ommella vaatteet sankarille. Ja mistäs muustakaan kuin suosikki-kankaasta, Pehemiän Babushka Rosesista <3 
Tarjolla oli: 
- Balilainen raakasuklaakakku
- Mustikka-kardemumma täytekakku
- Puolukka-kinuskitartaletit
- Tonnikala-feta ja jauheliha-tomaattipitsat
-Savulohi-rieskarullatIsosisko-Helmiina sai turkoosista Babushka Rosesista samistelumekon :)
Juhlien jälkeen meille jäi vielä yks tuollainen lainalapsi, joten ihana kikatus-hulina vaan jatkuu! Mahtavat kevätpäivät on täällä! :) 
Melutalon kevät voi jatkossakin aina alkaa tästä ihanasta maaliskuisesta synttärijuhlasta. 

Iloa päivääsi!

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo taapero ja täkki kuva. Onnea pikkuiselle synttäreiden kunniaksi. Herkut tarjoilut teillä ni ja ihana tuo keltainen kiurujen yö tapetti. Meillä on tuo punaisena ja ensi viikolla laitetaan vuorostaan keltaista.

  VastaaPoista
 2. Nam, mitkä herkut taas!
  Niin samat tunteet täällä tuon pian hurahtaneen vuoden suhteen. Meillä Onniliini täyttää yksi vuotta kahden viikon päästä. Onnea teidän Pienelle!

  VastaaPoista
 3. Mitä huikean aurinkoiset juhlat teillä on olleetkaan!
  Onnea onnea ja paljon iloa ❤

  VastaaPoista