perjantai 25. syyskuuta 2015

Vinttikamarin kukkaloistoa


Vihdoin viimein löysin vintin alkoveihin uudet verhot. Olen jo muutaman vuoden metsästänyt jotain täydellisen nättiä kangasta, joka sopii vintin tunnelmaan ja muuhun sisustukseen. En halunnut mitään tylsää kuosia tai liian hillittyjä värejä, mutta myöskään liian räikeät värit ja kuosit ei tuohon sovi. 


Viime viikonloppuna bongasin Turun Eurokankaassa tämän mielettömän ihanan kankaan ja tiesin heti, että tämän tahdon meidän vinttiin. Pelotti vähän vilkuilla hintalappuun, koska tähän tarvitsee kuitenkin viitisen metriä kangasta.. Mutta mitäh!!? Tää kangas maksoi jotain 6€/metri, en voi käsittää miten niin halpaa kangasta voi edes olla ja vieläpä näin nättiä. Lisäksi kun ostin pakan lopun, sain vielä vähän alennusta. Joten tämän osto ei kyllä kirpaissut yhtään. 


Aivan ihanat on nämä! Rakastan tuota vinttikamaria yli kaiken. Ja vieläpä aika iloiseksi minut tekee se, että tästä kamarista on tuleva mun työhuone <3 Ehkä vasta joskus ensi vuonna, mutta sitä odotellessa! 


5 kommenttia:

 1. Kauniit verhot!
  Siis, meillä on just samanlainen musta keinutuoli. Talokaupoissa tullut, vintiltä pelastettu. Just samalla tavalla kulunutkin.

  VastaaPoista
 2. Johan oli halpaa! Tosi kivan näköiset verhot :)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava vinttikamari! Verhokangas on ihan täydellinen valinta sinne.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka söpöä kangasta :) Ihanalta näyttää koko vinttihuone <3

  VastaaPoista
 5. Meillä on tuo sama tapetti samassa sävyssä olkkarissa! Kauniisti sopii tuo kangas :D

  VastaaPoista