maanantai 26. joulukuuta 2016

Terveisiä talviunilta

Huhh!! Takana on aika hurja syksy ja alkutalvi. Paljon töitä, remonttia ja sairastelua. Ei mitään vakavaa, mutta ei siitä sen enempää. 
Nyt alkaa helpottaa ja tuli semmonen olo, että nyt minä haluan palata blogin pariin. 
Onko siellä enää ketään linjoilla? 
Tuntuu, että nykyään monet blogit on "korvattu" instagramilla, snäpillä, yms. Onhan ne nopeita ja helppoja, mutta ite kyllä tykkään niin kirjoittaa kuin lukeakkin blogeja :) Toivottavasti joku muukin vielä. 

Meidän remontti ei edelleenkään oo valmis. Niin paljon jo haluaisin esitellä lopputulosta, mutta vielä joudun malttamaan. 
Kaikki joulu-aiheiset päivitykset jäi tänä vuonna pois täältä. Minähän olen ihan hillitön jouluihminen ja rakastan sekä vaalin niitä omia jouluperinteitä. Mutta tänä vuonna kaikki oli toisin. Olen sairastellut koko syksyn ja kaiken kukkuraksi sairastuin taas pari päivää ennen joulua. 
Tänä vuonna jäi siis monet meidän perheen perinteiset joulutouhut tekemättä, mutta tulihan se joulu siitä huolimatta ja ihanaa oli :) 


Onneksi joulukoristeita oli jo laitettu ja ruokia tehty etukäteen, niin ei tarvinnut ihan ilman olla kuitenkaan. 
Tästä kulmasta näkee meidän laajennusosaan, jossa vielä viimeisiä juttuja tehdään. Lattiat ja ovet puuttuu vielä. Sekä keittiöön tulossa pieniä muutoksia. ..kunhan tässä joskus ennättää ;)


Parin päivän päästä meidän pesue ottaa ja karkaa reissuun kuukaudeksi. Oli ajatus, että remontti olisi valmis jo hyvissä ajoin ennen sitä, mutta eipäs se nyt aivan ehdi valmistuakkaan. Lattian kuivuminen esimerkiksi vei todella kauan, joten laatoitusten suhteenkin joutui odottamaan. Ja jos me olis koitettu puristaa tämä urakka yhtään tiukempaan pakettiin, niin ei oltais säilytty näin selväjärkisinä :D 
Jos reissukuulumiset kiinnostaa, niin kannattaa seurailla instassa Leipää ja piimää-tiliä.

Ehkä palataan vielä tämän vuoden puolella! 

4 kommenttia:

 1. Remonttiahan voi näyttää vaihe vaiheelta, toivottavasti olet ottanut paljon kuvia, hauskaa matkaa. Jään seuraamaan. Hyvää vuodenvaihdetta.

  VastaaPoista
 2. Täällä vielä koitetaan pysyä menossa mukana :) Jostain se innostus blogin pitämiseen aina vaan uudelleen nousee. Onneksi en oo enää niin ankara itelleni sen suhteen, että jos ei jossain välissä kerkeä pitkään aikaan kirjoittamaan tai lukemaan muiden.

  Ja remppaa läheltä seuranneena, siitä tulee maailman hienoin ja ootte mun remppasankarit! Kauhean suuren urakan ootte jaksaneet, että saatte ihanalle perheellenne entistä paremman kodin. <3 Ja enpä keksi heti äkkiä ketään muita, jotka ois yhtä paljon lomansa ansainneet. <3

  VastaaPoista
 3. Täällä kurkitaan edelleen. :) Kiva kun kirjottelet. Rintamamiästalloo remppailleena kiinnostaa toi tein jättiurakka paljonki. Hauskaa reisua! -Inari-

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan!
  Itse liityin vasta Instagramiin ja kovasti toivon ettei se sivuuta bloggaamista. Olen kuitenkin jo niin monta vuotta pyristellyt blogini kanssa, joten ihan heti en luovuta. :D
  Oli muuten tosi kiva juttu Unelmien Talo&Koti-lehdessä!!!
  Ihanaa alkaa vuotta sinulle!

  VastaaPoista