perjantai 27. syyskuuta 2013

Kotopesä


Syystunnelma on hiippaillut Melutalonkin pirttiin. 
Kotona on vaan niin parasta. Ja sellaiset päivä, jolloin ei tarvitse poistua kotipihaa kauemmaksi, on kyllä ihan huippuja. Eräänä päivänä syksyinen ilta-aurinko pilkotti ikkunoista. Se innosti minut napsimaan muutaman kuvan kotopesästä.














Nauttikaa syksystä!

12 kommenttia:

  1. Kaunista ja värikästä ja paljon yksityiskohtia, sormet oikein syyhyis hypistelemään et mitä kaikkea :D Ihanaa tosiaan vaan olla ja nauttia, tykkään! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana huvikumpusatumaakoti! :) Eihän tuollaisessa voisi muuta, kuin olla hyvällä tuulella aina :D

    VastaaPoista
  3. Ihana kotopesä teillä, tunnelmallisia kuvia. Vau. :)

    VastaaPoista
  4. Todella ihanan ja kotoisan näköistä! <3 Ihanaa syksyä :)

    VastaaPoista
  5. Oi, miten ihania esineitä ja astioita teiltä löytyykään! Niin paljon kaikkia kivoja yksityiskohtia, että palaan silmäilemään kuvia aina vaan uudestaan.

    VastaaPoista
  6. Voi miten kaunista teillä on!! Minullakin on paljon ihania aarteita mitä haluaisin asetella esille, mutta meillä ei valitettavasti ole tilaa. Isompaa asuntoa odotellessa! :)

    VastaaPoista
  7. Ai kun ne napottaa niin nätisti nuo lapsukaiset sohvalla ♥

    VastaaPoista
  8. Ihanan värikästä ja kotoisaa teillä, aivan ihana blogilöytö taas!

    Täytyykin jäädä lukijaksi, ja tutkimaan vanhoja postauksia sekä odottelemaan uusia :) Taidan samantien lisätä myös oman blogini linkkilistalle, että varmasti muistan tulla toistekin.

    VastaaPoista
  9. No vau! Täälläpä on monta ihanaa ja tosi ilostuttavaa kommenttia :) Hirmuisesti kiitoksia näistä. Piristääpä kovasti flunssapäivää!

    VastaaPoista
  10. Mie luin yhteen pötköön sinun vanhan blogisi tekstit että uuden.Oli tosi kiva blogilöytö.Tykkään ihanan värikylläisestä kodistasi ja retroista asioista.terveisin mummo pohjois-karjalasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi mummo! Mahtavaa, että oot jaksanut lukee kaikki tekstit kerralla :) Ja tosi kiva, että oot löytänyt tiesi Melutaloon, toivottavasti poikkeat toistekin :)

      Poista