maanantai 2. syyskuuta 2013

Matryoshka!



Nyt ne on täällä! Ihanat maatuskat. Näitä löytyy Pehemiältä ja Majapuulta. Kuosi on Pikkukiisken käsialaa, tietysti ;) 
Nämä kuosit iski minuun, maatuska-faniin, ihan täysillä ja olen odottanut näitä keväästä asti kun Rouva Pehemiä näistä minulle vinkkasi :) Ja vihdoin viikonloppuna sain nämä ihanuudet käsiini. 
Kankaat meni ensiksi pesuun, kaikki samaan koneelliseen ja 60 asteeseen. Sen jälkeen kuivausrumpuun. Minun kriteeri hyvälle kankaalle on se, että kestää tällaisen pesukäsittelyn. Ja nämä tuli kyllä aivan moitteettomana ulos koneesta. Kangas on niin ihanaa, pehmoista ja mukavan joustavaa. 


Harmaa-keltaisesta kankaasta tein itselle leggingsit. Tämmöiset kuosi-leggarit on ollut jo pitkään teko-listalla. Kaavana itse kehitelty sivusaumaton leggarikaava. Näistä tuli ihan suosikit, siis niiiin mukavat jalassa, että en ois millään raaskinut laittaa pesuun. Nämä pääsee mun tanssihousuiksi, ihanaa vaihtelua tylsille mustille jumppahousuille. 





Ei liene yllätys, että tuo retro-väritys oli ihan eniten mun mieleen. :) Siitä tein itselle mekon. Tähän testasin tuota kehittelemääni imetys-mallia. Tuli kyllä kiva. Ei näytä mielestäni imetysmekolta, joten voi käyttää hyvinkin ihan milloin vaan. Ja jospa tuota imetysluukun toimivuuttakin pääsis jossain vaiheessa testailemaan ;) 
Kaaritaskut tietenkin! Niihin oon hurahtanut. Kädet hapuilee aina taskuja, joten tähän tein vielä ihan hyvän kokoiset taskut, niin saa aarteet säilöön. 


Laina sai karkkisävyisestä kankaasta mekon. Kaaritaskut tässäkin ja rypytys rinnan alla. Tähän tein resorit tummanruskeasta, jotta tuli vähän särmää. 
Molemmissa mekoissa on lisäksi tuollaiset vähän pussimaiset hihat.




Meijän lempparit syysmekot <3 




Lattialle tämä oli vähän hankala asetella. Vetää kasaan tuosta resorin kohdalta, mutta päälle tämä istuu niin hyvin ettei millään raaskisi pois ottaa. 


Nyt äkkiä kangaskaupoille napsuttelemaan näitä suloisia uutuuksia ;) 
Mulle näitä kankaita tulee myös aika reilusti, joten pian näistä ilmaantuu mullekkin myyntiin kivoja tuotteita. 

Koskaan ei voi olla liikaa maatuskoja!

6 kommenttia:

  1. Ei voi muuta sannoo ku et vau. Niin on nätit mekot äitillä ja tyttärellä. :)

    VastaaPoista
  2. Onpa ihania vaatteita taas. Niin kauniita kuoseja. Ja jospa imetysluukullekin olisi vielä käyttöä. :)

    VastaaPoista
  3. Ihania, ihania. Just tilasin itselleni tuota oranssinsävyistä maatuskaa (ja vähän muutakin...). Ja nähtyäni sun kuvat oon kyllä entistä varmempi siitä että jotain erityisen ihanaa mulle on tulossa. :) Kangas näyttää aina ihan erilaiselta valmiina vaatteena kuin vain kankaana.

    VastaaPoista
  4. Oi kun hianoja vaatteita! Noi leggingsit nähtyäni aloin jo harkittemmaan ittelleniki sellasia, nehän voi olla näemmä hianojaki.

    VastaaPoista
  5. Lämmin kiitos kommenteista! :)

    VastaaPoista