maanantai 6. tammikuuta 2014

2013 -> 2014


Uutta vuotta vastaanotettiin ystäväperheen kera. Oli oikein mukavaa ja huulinaakin riitti kun 1-,2-,3- ja 5-vuotiaat lapset vilisti ja touhuili :) Kuvien ottaminen jäikin ehkä siksi hieman vähemmälle. 

Tapojemme mukaan tietysti syötiin hyvin. Tarjolla oli pekonileipäsiä, lihapullia tomaatti-yrttikastikeessa, perunasalaattia, kuutioperunoita, vihersalaattia, sipulinakkeja sekä suolaista piirakkaa. 
Jälkkäriksi herkuteltiin sitruuna-valkosuklaapopseja, pätkis-vaahtokarkkiherkkuja sekä suklaa-appelsiinikakkua. 



Perinteiden mukaan tietysti valettiin uuden vuoden tinat ja tapansa mukaan ne ennusti rahaa ja eksoottisia matkakohteita kaikille ;) 


Vietettiin siis mukavaa iltaa lasten ehdoilla. Loppuillasta ammuttiin muutamat raketit ja niissähän muksuille ihmeteltävää riitti. 


Uuden vuoden päivänä nukuttiin aivan hirmuisen myöhään ja päivä olikin hyvä aloittaa edellisillan ruuista kasatulla brunssilla. Nam! Harvemmin sitä tuleekaan melkein aamiaisena nautittua lihapullia :) 

Minä tein päätöksen (ei mitään uuden vuoden lupausta kuitenkaan) viettää herkutonta elämää vauvan syntymään saakka. Eli kaikki herkuiksi luokiteltava (=karkit, sipsit, jätskit, keksit, kakut, leivokset..) on pannassa nyt muutaman kuukauden ajan. Tämä raskaus on ollut näistä kolmesta keholle kaikkein rankin ja liikuntaa ei pysty harrastamaan niin paljon kuin haluaisi. Paino on noussut jo vähän liikaa, joten jospa onnistuisin tämän loppuajan vähän sitä hallitsemaan. Elikkä herkkukuvat ja leivonta-jutut jää nyt parin kuukauden ajan hieman vähemmälle.

Tänään oli ihana päivä, pääsin nimittäin ihastelemaan ihan pikkuruista vauvaa <3 
Siitä lisää myöhemmin! 

8 kommenttia:

  1. No kylläpä olikin herkkuja! Mää en loppuraskaudessa pystyny yhtään hillitsemään itteeni, toivon lujempaa luonnetta sulle. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen kyllä ihan järkyttävä sokerihiiri ja herkkupuputtaja, että saa nähdä kuin käy! :D Nyt on kyllä motivaatio kohdillaan ja toivon että se tästä jatkuu.

      Poista
  2. Oi, ihania herkkuja. Tulee nälkä, kun pelkästään katsoo kuvia. :) Mitä kaikkea nuo herkullisen näköiset pekonileipäset sisältää?

    VastaaPoista
  3. Aloitin eilen superdieetin niin ei varmaan yhtään auta tulla kuolaamaan näitä! Ja sama kiinnostaisi kuin edellistäkin, että mitä leivissä on?

    VastaaPoista
  4. Minuakin kiinnostaa leipästen "ohje" :) Oikein paljon motivaatio tsemppiä sinulle herkkulakkoon!! :)

    VastaaPoista
  5. Leipäset teen näin: sipaisen majoneesia paahdetulle leipäpalalle. Sitten päälle salaatinlehti, paistettua pekonia ja tomaattia. Hirmuisen simppeliä siis, mutta nuo on kyllä aivan hurrrjan herkullisia :) Ja noitahan on mahdollisuus varioida mielensä mukaan; käyttää vaikka ruisleipää, maustaa majoneesia, jne..

    VastaaPoista
  6. Vitsit mitä herkkuja taas. Kuala alko valua viimeistäns noitten vaahtokarkkien kohdalla. Nam.
    Ja tsempit herkkulakkoon. Täälä Pikku-H:n odotusaikana alkanu makkeen mässytys jatkuu viäläki. :D

    VastaaPoista
  7. Mä en kestä näitä sun ruokakuvia! Kaikki näyttää niin herkulliseltä, että ihan kuola valuu suupielistä. Osaispa itekin tehdä jotain hyvää ruokaa ja leipomuksia! :D

    VastaaPoista