tiistai 16. kesäkuuta 2015

Pihakirppistelyä


Toukokuun viimeisenä sunnuntaina järjestettiin Marttakerhon kanssa Pihakirppis (vois melkein jo sanoa, että "perinteinen". Viime vuonna järjestettiin myös ;D )

Mainostettiin tapahtumaa tosi paljon Facebookissa, tehtiin oma facebook-tapahtuma, jossa julkaistiin etukäteen kuvia myyntiin tulevista tavaroista.
Taitava Heini teki meille tosi hienon mainosjulisteen. Näillä houkutuksilla saatiin tosi paljon ihmisiä paikalle ja tavarat vaihtoi omistajaa :)


Ihmisiä oli niin paljon ja hulinaa riitti, joten kuvien otto jäi melko vähälle. Sää ei ollut paras mahdollinen; oli melko kylmä ja vettäkin satoi alussa. Se ei kuitenkaan meidän kirppistelyä haitannut! 


Huonon sään vuoksi kirppis-kahvila piti laittaa sisälle. Mutta onneksi ihmiset löysi tiensä myös herkkujen luokse. Tällaiset jutut on tosi kivoja järjestää ja saatiin taas tosi paljon hyvää palautetta. 
Kannattaa siis ehdottomasti kerätä kaveri- tai sukulaisporukka kasaan ja laittaa pihakirppis pystyyn!


6 kommenttia:

 1. Olispa tiennyt, niin olis voinut Puttaaltakin sinne hurauttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun ei ilmoitus sua tavoittanut :( Meillä taisikin olla Pudasta lukuunottamatta kaikista naapurikunnista kävijöitä.. ja jopa kauempaakin :o

   Poista
 2. Ihanalta näyttää!
  Toista oli meidän sunnuntaisella kirppiksellä, kun vain kourallinen tuli, ja sää oli karmiva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi itku :( Tosi harmi! Sää vaikuttaa kyllä niin paljon tuollaisiin tapahtumiin..

   Poista
 3. Se oli kyllä ihan uskomatonta, että just kun kello vaihtui siihen kahteentoista ja ensimmäisiä asiakkaita alkoi tulemaan, niin sade lakkasi eikä ennää palannu :) Oli kivaa, kiitos vielä! Niinköhän sitä taas vuodessa kertyy uutta myytävää, saapas nähä ;)

  VastaaPoista