torstai 11. heinäkuuta 2013

Johan on markkinat!

Huomenna (tai siis oikeastaan tänään) klo 9.00 starttaa Pyhäsalmen keskustassa Kihupäivät. Kaksipäiväinen kotiseututapahtuma pitää sisällään monenlaista ohjelmaa tori-alueella ja sen ympäristössä.
Jo tänään kojua pystyttäessä olin aistivinani sellaista pientä mukavaa hulinaa, joka keskustan aina tähän aikaan vuodesta täyttää :) Tie suljetaan kihupäivien ajaksi autoilta ja siitä tulee kävelykatu. 
Nyt on viides vuosi kun minä olen kihupäivillä myymässä tuotteitani. Se on aina vaan niin mukavaa; tavata hyväntuulisia ihmisiä, vaihdella kuulumisia, tehdä kauppaa ja nauttia kesäpäivistä. 
Nyt vaan toivotaan auringonpaistetta koko viikonlopulle! :)

Tässäpä muutama vilautus uutuuksista, joita voi Melutalon kojulta bongailla: 

 Haaremihousuja löytyy aika ihana värisuora :)


Pieni erä miesten t-paitoja M- ja L-koossa löytyy myös. Nämä on niiin ihania! Toivottavasti saan asiakkaakseni jonkun rohkean miehen, joka ei kaihda värejä ja kuoseja. 
Huomatkaa ihanan innokas poseeraaja-mieheni :DSolmittavia hiuspantoja löytyy monessa värissä ja kuosissa. Pannan voi solmia joko niskaan tai tuohon päälle, niinkuin pikku-systeri tuossa mallaa :)
Tämä huivi on ehdoton Bad hair dayn pelastaja!

Uusia naisten liivimekkoja olen ommellut paljon. Nämä on yksittäiskappaleita, joten "parhaat" viedään ensiksi (vaikka kaikkihan on siis yhtä ihania!).Ihania, ekologisia kestorättejä olen ommellut valtavan pinon :)

Ja tuollaisen liitutaulumaisen kyltinkin askartelin vielä tuossa illalla. Korvakoruja ja pussukoitakin löytyy.


Ja paaaljon muuta suloista, ihanaa ja niiiin kovin tarpeellista. 
Jos näillä seuduilla liikut, niin tulehan moikkaamaan :) 
Toivotan aurinkoista viikonloppua jokaiselle!

8 kommenttia:

 1. Hei! Voiko postitse ostaa? :) Miesten norppa t-paita L ja kahet maatuskakorvikset. laita sähköpostia niinaha@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Meinasitko millaista hintaa pitää kestoräteillä? Ja mitä materiaalia ne ovat?

  VastaaPoista
 3. Eufemia, kestorätit on kaksipuolista joustofroteeta, käytössä parhaiksi havaittu :) Hinta on 4€/kpl ja 10€/3kpl.

  Postitse voi ostaa kyllä :) Laitan sinulle sähköpostia kunhan tämä kihu-hulina hellittää!

  VastaaPoista
 4. Jestas, miten ihanaa! Kaikkea! Jos olis olemassa aikuisten tuommosia retro-haaremihousuja ni ottasin heti. Olemassaolohan on lähinnä tosin kiinni siitä, että joku sellasia osaa ja viitsii tehdä. :D Itse en lukeudu osaajiin. Ja ihana tuo huivikin -miksei sitä muuten koskaan hoksaa että rusetin voi tehdä tuohon päälle!

  VastaaPoista
 5. ihania...niin tosiaan,onko nettimyyntiä?!

  VastaaPoista
 6. annakristiina, nuo haaremihousut on kyllä sen verran mukavan tuntuisia, että olen ajatellut tehdä ainakin koeversioita myös aikuisten housuista :)

  Merja, osoitteesta: www.facebook.com/melutalo löytyy aina silloin tällöin myös myytäviä tuotteita , sieltä voi käydä kurkkimassa. Virallinen nettikaupaa aukeaa joskus tulevaisuudessa! :)

  VastaaPoista
 7. Nää on vaan niin ihania kaikki!!! :)

  VastaaPoista