tiistai 14. toukokuuta 2013

Äitienpäivä


Voi mikä päivä! Aamulla kuului vierestä supinaa, kun mies yritti saada väsynyttä poikaa hereille valmistelemaan äitienpäivä-yllätystä. Ois vähän naurattanut, mutta esitin nukkuvaa. 
Sitten kuului mutina "no, minä otan kyllä tyynyn ja muumipapan mukaan" 
Sain nukkua mukavan pitkään ja herätys oli kovin ihana; iso motillinen kahvia sänkyyn, suloinen kortti lasten kuvalla, ihana lahja ja kolme pörröpäätä. Herkullinen aamiainen oli katettuna alakerrassa. Kyllä kelpas!
Päivän aikana touhuttiin pihahommia ja muuta mukavaa.

 Äitienpäivän herkkupöytä näytti tältä. 
Mahtava lounas käytiin syömässä Vaskikello-ravintolassa, siellä on perinteisesti käyty äitien- ja isänpäivän lounaalla ja siellä kyllä noutopöydän ääreltä täytyy lähes kieriä kotiin :) 

Kotona herkkupöytään kuului tomaatti-basilikapizzat, rocky road-suklaa (yllärii!), macaron-leivokset ja cookies'n'cream-täytekakku. 

Ja hei! Nyt se kakku onnistui ehkä aika täydellisesti kun leikkauspinta oli jopa melkein kuin kirjassa :) 
Kakussa siis vaaleaa pohjaa, jossa seassa domino-keksin paloja, keskellä suklainen pohja. Täytteenä tuorejuusto-kerma-tomusokeri höystettynä domino-keksillä. Koristelu ei vastannut visiota, kun ilmeisesti enää ei valmisteta mini-Dominoita :( Ainakaan meijän kaupasta ei saanut. Mutta kakku oli maukas, eikä liian imelä. Nam! Nyt mää olen herkutellut melkein kuin viimeistä päivää, tänään olis viisaudenhampaiden poisto-operaatio ja pelottaa ihan vietävästi! Iiiiiks!


2 kommenttia:

  1. Voi apua mitä herkkuja taas! Niin ihana kakkukin! Ihanan aamun ja päivän sait viettää :) Viisurit kaikki poistettu,vaikka se on kamalaa niin siitä kyllä selviää. :)

    VastaaPoista
  2. Njam njam, tälle sokerihiirelle mitkään herkkumäärät ei ole tarpeeksi :)

    Ja viisurit on nyt pois, jee! Puolitoista viikkoa operaatiosta ja vielä välillä jomottaa mutta selvisin :)

    VastaaPoista