tiistai 28. toukokuuta 2013

Grillaillen Intiaan.

 Viikonloppuna grillailtiin rannassa ja mieli teki jotain muuta kuin ihan perinteistä grilliruokaa. 
Päätin kokeilla, miltä Chicken Tikka masala maistuisi muurikkapannussa paistaen.
Silloin tällöin kun on tosissaan aikaa ruuanlaittoon, niin tehdään tätä ruokaa kotikeittiössä, mutta hyvin se onnistui vähän erilaisissakin olosuhteissa.  
Aivan hirmuisen herkullistahan se oli! 
Lisäksi tein naan-leipiä samaisella pannulla paistaen. Oikein ihana rapea pinta tuli tuossa pannulla voissa paistettuna ja sitten grillissä kypsyivät vielä ritilän päällä. 

Voi kesä ja kärpäset! Tämä alkukesä on kyllä ollut niin ihanaa. 
 Perinteiset grilliherkut on kyllä huippuja eikä tämä Tikka masala niitä missään nimessä syrjäyttänyt. 
Mutta joskus kannattaa kokeilla jotain uutta ja erilaista. 
Kyllähän noissa maisemissa kelpaa illallista nauttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti