sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Partyanimal

Huh ja vau, mikä viikonloppu! :) 
On kuulkaas juhulittu aikalailla, perjantaina vietettiin meidän jumppaseuran kevätjuhlia ja lavalle pääsin pyörähtelemään myös minä ja ihanat lapseni. Lauantai olikin sitten sellaista hulinata, että siirryttiin vaan paikasta ja herkkupöydästä toiseen. 
Päästiin juhlimaan erästä ihanaa 1-vuotiasta sekä käytiin molemmissa mummuloissa äitienpäivävisiiteillä jo etukäteen. 

Innostuin askartelemaan pari korttia, jotka antoi vähän vihiä lahjapakettien sisällöistä. 

Ekasta paketista paljastui tällainen kesäinen setti. Tiedän, että sankarin äiti on mieltynyt tähän ihanaan kalastaja-kuosiin :) Ja tuon hamosen hän oli jo oikeastaan tilannut minulta ja päätinkin sen sujauttaa samaan pakettiin. Ois ihanaa saada vielä siitä pikku-murusesta kuvaa nämä päällä:)


Toinen paketti olikin sitten minun äitille ja sisältö oli tämä: 


Äiskä on monta kertaa maininnut että hällä ei oo vielä yhtään tuommosta mun ompelemaa mekkoa ja aattelin että nyt pitää sekin virhe korjata :) Ja olihan se mieluinen. Tosi kivaa!

Muksujen toinen mummu lahjottiin tuubihuivilla ja isomummu sai lenkkipipon. 
Lahjat tuntuivat olevan mieluisia saajilleen ja me saatiin tosiaan herkutella joka paikassa toinen toistaan ihanimmilla ruoilla ja leipomuksilla. Voi mitä hemmottelua! 

Tänään on sitten vietetty äitienpäivää kotosalla ja ihana päivä onkin ollut. Äitiyden onnea täynnä ja on nuo rakkaat mua hemmotellu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti