maanantai 20. toukokuuta 2013

Hiki-hepeneitä

Huh huh, tätä hellettä! 
Tänä aamuna ku herättiin ja näytti taas tulevan yhtä paahteinen päivä kuin aiemmista, niin hoksasin että tämä kesä tuli niin yllättäen ettei oo muksuille vielä varsinaisia kesävaatteita tullut ommeltua. 
Noh, naperothan nauliutui telkkarin äären katsomaan lasten ohjelmia ja minä suuntasin nokkani kohti ompsua. Voi sitä ihanaa tilannetta kun saa hypistellä kankaita ja mietiskellä, että mitä valitsisi. 

Tuurelle valikoitui t-paidan kankaaksi Liandlon orava-kangas, sen värit on aivan ihanat! 
Polvihousut tein Metsolan Mokkaruudusta ja se on vaatteena juurikin niin ihanaa kuin olin kuvitellut <3 

Laina sai t-paitamekon Metsolan Sirkushepasta ja leggingsien ihanan ohkanen ja pehmoinen viskoositrikoo on ostettu Hannan kankaasta. Sopii just kesäkeleihin loistavasti! 


Ihan näin "taiteellisesti" en kyllä tätä settiä kuvannut, mutta tämä blogger jostain syystä kääntä kuvan näin ja vääristää mittasuhteetkin jotenkin hullusti :(


Seuraavaksi olis sitten omien ompelusten listalla itelle jotain hepenettä näille helteille. 

Aurinkoista viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Todella kauniita vaatteita!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat noi pojan sortsit, täytyy varmaan vähä matkia kun tuota kangasta tuolla hyllyssä on. Jotenki en oo oikeen osannu tehä siitä vielä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, matki ihmeessä! :) Mullakin on tuo kangas marinoitunut pitkään ja oon miettinyt, mitä siitä tekisin. Nyt suunnittelen tilaavani lisää ja tekeväni ehkä itsellekin siitä jotain. Joten vaatteena pääsee vasta oikeuksiinsa <3

   Poista