maanantai 15. heinäkuuta 2013

Melutalo Kihupäivillä

 Noniin, Kihupäivät on nyt tältä vuodelta taputeltu ja olipahan vaan niin ihana viikonloppu! 
Torilla riitti hulinaa aamusta iltaan ja liikenteessä oli oikein hyväntuulisia ja mukavia ihmisiä. Kojulla on oikein aitiopaikalla kihu-hulinoissa ja mahtavaa onkin tavata vanhoja tuttuja ja vaihtaa kuulumisia :)
Melutalon tuotteilla riitti hypistelijöitä ja monen monta tuotetta lähtikin uuteen kotiin. Olen siitä erittäin onnellinen ja kiitän kaikkia asiakkaita!

Päivät oli kyllä tosi mukavia, toki kun kellonympäryksen seisoo jalkojen päällä, palvelee asiakkaita ja touhuaa koko ajan, niin melkoisen väsymyksen ja univelan viikonloppu jätti jälkeensä, mutta se asia alkaa olla pikkuhiljaa korjattuna :) Ja sellaistahan tämä on, yrittäjyys, ja varsinkin käsityöalalla. Välillä ollaan tapahtumissa aamusta iltaan ja tehdään kivasti kauppaa ja sitten voikin olla pidemmän aikaa hiljaista. Mutta minulla olikin jo pieni lista tilaustöitä odottamassa, joten ei tarvitse joutenoloa harrastaa edelleenkään!

Noh, tässäpä oli perjantai-aamun lähtötilanne; hutera teltta-katos, josta pitäisi saada persoonallinen ja kutsuva myyntipaikka. Onneksi mulla on paljon värikkäitä tuotteita ja mukana oli lisäksi vielä jotain somisteita. 


Ja tällainen siitä sitten tuli:


 Kyltti on tehty vanerilevyn palasta, maalasin vaan mustalla spray-maalilla ja valkoisella maalitussilla tein tekstit. Minusta siitä tuli tosi kiva! Sopivan pelkistetty ja yksinkertainen tuon kaiken krumeluurin keskellä :) 
Viirinauha piti saada kojulle ehdottomasti ja niitä on tarkoitus jossain vaiheessa tehdä myyntiinkin asti. 



Kestorätit saivat kivan vastaanoton :) Jeee! 
Froteinen rätti on ihan paras tiskiluuttuna, yleisliinana siivouksessa, pölyjen pyyhintään, jne.. 
Ja vielä lisäksi niiin suloinen! Se on myös kätevä nakata pyykin sekaan pyörimään heti kun siltä tuntuu ja napata vaan uusi tilalle. 
Ajattelin testata muuten vielä ikkunan pesuun, olis semmonen fiilinki, että vois toimia siinäkin aika hyvin. 




Melutalon kakarat välipalalla Kihutorilla!


Aurinkoa viikkoosi!

4 kommenttia:

  1. Todella kutsuva tuo koju joten eipä ihme että on kauppa käynyt :) Aivan ihastuttavia tuotteita kyllä!

    VastaaPoista
  2. Heips!
    Katselin, että sinulla on tuosta ihanaisesta PaaPiin Raksu kankaasta ollut myytävänä pipoja. Mahtaisinko saada tilattua sellaisen tai kaksi? Voinko ottaa sähköpostitse yhteyttä? Osoite varmaan on jossain, vaan en sitä saa kuitenkaan bongatuksi. Kiitos pienen tyttäreni :)

    Terkuin Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raksua on minulla jäljellä enää vihreänä (trikoota) ja pinkkinä (velouria) sekä yksi keltainen pipo valmiina. Laita ihmeessä sähköpostia, niin katsellaan saadaanko toivomasi pipot sinulle :) melutalossa@gmail.com

      Poista
  3. Siis mahtavalta näyttää tuo sun myyntipöytä! Ihanan näköistä!

    VastaaPoista