tiistai 15. huhtikuuta 2014

Hurmuri ja mummo

Toinen Pehemiän tämän päivän kangasuutuuksista oli tämä suloinen, luomulaatuinen jerseytrikoo, Hurmuri ja mummo <3
Kuosin on taiteillut Leena Renko.
Trikoo on joustavaa, mutta silti mukavan napakkaa, hyvää ommeltavaa. 
Tästä tietysti jotain söpöä oli meidän pikku-neideille loihdittava. Yhdistin kankaaseen tuota musta-valkopilkullista, jonka Leilakin on kuvaan laittanut. Tuo alla oleva kuva on siis napattu Pehemiän sivuilta. 
Ja kun päällä oli se jo aiemmin mainitsemani flow, ajattelin tehdä jotain piristystä perusvaatteisiin. 



Lainalle leikkasin ensin ihan perustunikan t-paitahihoilla, mutta lisäsin sitten pallotrikoosta tuollaisen kivan röyhelön helmaan, rypytin sen framilonilla. Hihoihin laitoin samaa trikoota sekä tein vielä taskun pitsisomisteella. 
Kylläpä tyttö tykkäsi kun sai oikein kunnon hienostelu-tunikan kesäleikkeihin :)




Pikku-Lahja sai myös oman suloisen kesä-setin. T-paita, jonka hihoissa on myös tuota pallotrikoota, sekä haaremimallin shortsit, jotka vielä noissa rimpulajaloissa on ennemmin caprit. Jospa ne jalat kesään mennessä pulskistuu sen verran, että lahkeet pysyy vähän ylempänä. 
Voi mikä suloisuus hän olikaan nuo vaatteet yllään <3



Tässäpä vielä kuva noista edellisen postauksen Onni-vaatteista.


Ihana ilta-aurinko! Nyt me painellaan miehen ja vauvan kanssa lenkille, isommat muksut on mummulassa yökylässä ja meillä on jotenkin ihmeellisen hiljaista ;) 

Iloa viikkoosi!

3 kommenttia:

  1. Iihanat kesäsetit! Itsekin juuri näpyttelin ostoskoriin Hurmuria ja mummoa: tarkoituksena oli tehdä bodyn/paidan kaveriksi shortsit pinkistä pallotrikoosta tai mu-va -raidasta, mutta näissä kuvissa tuo mustavalkoinen pallokangas on niin omiaan, että taidan kääntää kelkkaa ja ottaa susta mallia! ;)

    VastaaPoista
  2. Kävin jo äskesesä postauksesa kiakumasa ihanaa, mut jessus. Pikku-Lahjan virne ja vermeet sai kyl megaihana-kiakasun ilmoille. Ihanaa ku kaikki on niin ihanaa. :D :D

    VastaaPoista